آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: برنج

حدیث حیدری

قنبر پلو شیرازی

 قنبر پلو یک غذای قدیمی شیراز است که در کل استان فارس نیز آن را می پزند. توی این غذا از گوشت چرخ کرده، گردو، کشمش، شیره انگور، رب انار و زعفران استفاده میشه که هم طعم فوق العاده ای به غذا می دهند و هم ظاهر اون را بسیار خوش آب و رنگ می […]

  • ۸,۱۶۳ بازدید
  • 5
    (8)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

گشنیز پلو

از اونجایی که سبزی گشنیز خیلی معطره، گشنیز پلو یکی از غذاهای خوش عطر و طعم به حساب میاد. به نظر میاد این پلو هم مثل کینوا مکزیکی یا تاکو یه غذا از کشور مکزیکه، مردم این کشور پلوی گشنیز رو به همراه لوبیای سیاه در شب های سال نو می پزند و اعتقاد دارند […]

  • ۶,۴۷۵ بازدید
  • 4
    (5)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

آش ماش

آش ماش یکی از غذاهای سنتی شهر یزد به حساب میاد، اما به جرات می‌تونم بگم که در هر شهر و منطقه‌ای یه آش یا غذا دارند که با ماش درست می‌شه فقط اسماشون و تا حدی مواد اولیه اونها با هم تفاوت داره؛ مثلا شله ماشکی یاسوج یا آش ترخینه و ماش مناطق غربی […]

  • ۷,۰۷۷ بازدید
  • 4
    (5)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته دیگ زعفرانی

ته‌دیگ جزو خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین بخش‌ها در سفره‌های ایرانی‌ست و حتی گاهی کار به کشمش بر سر آن نیز می‌رسد. درباره تاریخچه ته‌دیگ و نحوه ورود آن به سفره ایرانی روایت‌های مختلفی وجود دارد. براساس یکی از این روایت‌ها در دوره ناصرالدین شاه خدمه مطبخ دربار با بقای‌مانده غذاها، شکم خود را سیر می‌کردند. روزی […]

  • ۶,۶۵۰ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت قیمه بوشهری

خورشت قیمه، یکی از خورشت‌های ملی و محبوب ایرانی است که انواع مختلفی دارد. قیمه بادمجان، قیمه کدو، قیمه سیب‌زمینی، قیمه زرشک و قیمه با گوشت چرخ‌کرده جزو انواع مشهور این خورشت خوشمزه هستند. البته اهالی استان‌های مختلف کشورمان در گوشه و کنار سرزمین ایران، خورشت قیمه‌های خاص خود را دارند. یکی از انواع خورشت […]

  • ۲,۶۵۹ بازدید
  • 3
    (3)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

دمی لخلاخ

اسم دمی لخلاخ از کلمه عربی لخلخه گرفته شده است. لخلخه به معنی بوی خوش و انصافا هم که این غذای جنوبی بوی خوش و مطبوعی داره. برای درست کردن این دمی عربی به ماهی نیاز دارید، بومی های بوشهر معمولا این غذا رو با ماهی میدم یا شیر تهیه می کنند اما میشه اون […]

  • ۸,۷۸۷ بازدید
  • 3.5
    (16)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

مگشت پلو

مگشت پلو یه غذای اصیل جنوبیه که می تونید با استفاده از تن ماهی تهیه کنید و لذت خوردنش رو ببرید. این غذا در اصل با استفاده از ماهی قباد درست میشه اما از اونجایی که این ماهی در دسترس همه نیست به جاش میشه از تن ماهی استفاده کرد که هم خوشمزه است و […]

  • ۹,۷۴۵ بازدید
  • 3.9
    (24)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

ته چین اسفناج

خانم های عزیز و کدبانو آیا تا حالا اسم ته چین اسفناج رو شنیدید؟ بله درست متوجه شدید! خیال نکنید ته چین فقط ته چین مرغ یا ته چین گوشت هست و نمیشه این غذا رو به شکل گیاهی و خوشمزه تهیه کرد. ایران کوک قبلا هم به فکر وگان های عزیز بوده و ته […]

  • ۸,۶۱۹ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

شله بریان (اصفهان)

وقتی صحبت از غذاهای محلی اصفهان میشه شاید اکثریت یاد خورش ماست یا کباب بریانی بیفتند. گز اصفهان هم که غذا نیست. ولی جایگاه ویژه خودش رو داره.! اما بهتره بدونید این غذاها تنها خوشمزه های استان اصفهان نیستند. این خطه دوست داشتنی کشورمون شله بریان دلبر رو هم داره، که متاسفانه در حقش جفا […]

  • ۱۱,۷۹۷ بازدید
  • 4.5
    (14)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

ونوشک پلو

ونوشک پلو یک غذای بسیار خوشمزه و پرخاصیت بوده. گیاه ونوشک که به آن بنه یا پسته کوهی هم گفته می‌شه، بیشتر در استان کرمانشاه رشد می کنه و میوه های آن سفت و به رنگ قرمزه و پس از رسیدن قهوه ای رنگ می شه. از میوه ونوشک می تونید برای چاشنی غذا استفاده […]

  • ۲۲,۵۱۵ بازدید
  • 3.7
    (20)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

شله ماشکی

مردم کهکیلویه و بویر احمد به رسم دیرینه و رسومات به جا مانده از نسل های گذشته، با بارش اولین باران، آماده پخت آش خوشمزه شله ماشکی می شوند. این آش مخصوص فصل سرد زمستانه. در این استان به دلیل وجود عشایر و طایفه های مختلف، رسم و رسومات جالبی دارند. با وجود این آیین […]

  • ۱۵,۹۱۵ بازدید
  • 4.5
    (16)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

چکدرمه

امروز می خوایم طرز تهیه چکدرمه رو به شما همراهان همیشگی ایران کوک آموزش بدیم. این غذا خاص مردم خون گرم و دوست داشتنی ترکمن هست و دقیقا مثل خودشون عالی و درجه یکه. همیشه بردن نام ترکمن ها ما رو به یاد چشم های بادومی، لباس های پر چین و تاب و رنگارنگ و […]

  • ۱۰,۸۹۰ بازدید
  • 5
    (5)
  • ۰ دیدگاه

صبا

دمی گوجه

اگرچه تنوع غذاهایی که با گوشت و مرغ درست میشن بیشتر از غذاهای غیر گوشتیه ولی معمولا افراد، به ویژه کسایی که رژیم دارند و یا گیاه خوار هستن، به دنبال یه غذای خوشمزه بدون گوشت و مرغ هستن. اغلب غذاهای بدون گوشت در دسته ی غذاهای نونی قرار می گیرن. مثلا انواع مختلف کوکو […]

  • ۲۴,۶۹۵ بازدید
  • 4
    (39)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

ته چین گوشت

ته چین گوشت یه غذای باب میل افراد خوش اشتها است و هر کسی می تونه با توجه به سلیقه خودش انواع مختلف اون رو درست بکنه و ازش لذت ببره. به خاطر ظاهر شیک، ته چین معمولاً یکی از غذاهای مهمانی های ما ایرانی هاست. بر خلاف تصور افراد که فکر می کنند ته […]

  • ۱۸,۹۲۰ بازدید
  • 4.2
    (32)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

آش بلغور

یکی از غذاهای خوشمزه ای که می تونید برای خود و بقیه اعضای خانواده درست کنید و ازش لذت ببرید آش بلغوره. این آش خیلی مقوی و مخصوصا برای وعده افطاری ماه رمضان خیلی مناسبه. داخل این غذا هم می توان از گوشت استفاده کرد و هم میتوان بدون گوشت آن را درست کرد. بلغور […]

  • ۷۵,۶۹۳ بازدید
  • 3.8
    (67)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

دلمه گوجه فرنگی

دلمه از جمله غذاهای پر طرفدار بین غذاهای ایرانی سنتی و محلی هست. دلمه علاوه بر طعم فوق العاده خوشمزه ای که داره از تنوع بالایی هم برخور داره، از جمله دلمه تخم مرغ، دلمه کلم، دلمه بلغور، دلمه فلفل و گوشت. در این مطلب من می خوام طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی رو بهتون […]

  • ۱۲,۹۶۴ بازدید
  • 3.8
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

کوفته آلو

مطمئنم شما همراهان عزیز ایران کوک با طرز تهیه کوفته بلغور، کوفته عدس، طرز تهیه کوفته برنجی، کوفته بوقلمون و کدو سبز و انواع دیگر کباب و کوفته آشنا هستین و اگه از طرفدارهای پر و پا قرص کوفته هستین خبر خوشی براتون دارم. در این مطلب می خوام طرز تهیه یه مدل جدید کوفته […]

  • ۱۴,۹۷۵ بازدید
  • 3.8
    (21)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه سوپ بوقلمون

انواع سوپ به روش های مختلف با مواد اولیه متفاوت درست میشه که هر کدوم عطر و طعم مخصوص به خودش رو داره. بعضی سوپ ها با خامه و شیر به شکل سوپ سفید درست میشن و بعضی دیگه مثل سوپ گوجه فرنگی با گوجه فرنگی تازه و رب. معمولا سوپ رو با مرغ درست […]

  • ۱۷,۰۵۲ بازدید
  • 4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه بلدرچین پلو

گوشت بلدرچین خیلی پر خاصیته و خوردن اون برای همه افراد مخصوصا افراد بیمار، بچه ها و سالمندان توصیه میشه. از اونجایی که این پرنده های کوچیک جنب و جوششون زیاده، گلیکوژن زیادی در بافت ماهیچه هاشون ذخیره میشه که گوشتشون رو لذیذ و پر خاصیت می کنه. بافت بدنشون هم طوریه که بعد از […]

  • ۴۰,۵۹۳ بازدید
  • 3.6
    (43)
  • ۲ دیدگاه

صبا

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ

لوبیا پلو از غذاهای سنتی و اصیل ما ایرانی هاست که به روش های مختلف درست میشه. خیلی ها لوبیا پلو رو با گوشت تکه ای درست می کنن. اما درست کردن لوبیا پلو با این روش نسبت به روش های دیگه یه کم سخت تر و زمان بره چون باید به گوشت زمان بدید که […]

  • ۹۷,۵۶۵ بازدید
  • 3.8
    (125)
  • ۳ دیدگاه

سپیده

مقلوبه مرغ و بادمجان

درست کردن غذاهای بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو با خودش به همراه داره. در این مطلب می خوام طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان را آموزش بدم. مقلوبه مرغ و بادمجان یک غذای عربی بسیار بسیار خوش طعم، خوش عطر و جذاب هست. اگه از درست کردن و خوردن […]

  • ۲۰,۵۵۱ بازدید
  • 4.2
    (37)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کشمش پلو

اگه شما هم از اون دسته آدم هایی هستین که دنبال پاسخ سوال ” چگونه کشمش پلو درست کنم ” می گردین، باید بگم که جای درستی اومدین. توی این مطلب ما قصد داریم در مورد این غذای مجلسی و خوش طعم صحبت کنیم. اصولا کشمش پلو اردبیلی یا تبریزی، کشمش پلو شیرازی و کشمش […]

  • ۱۳۴,۵۶۱ بازدید
  • 3.5
    (124)
  • ۴ دیدگاه

صبا

طرز تهیه چلو گوشت مجلسی

یکی از غذاهای سنتی، اصیل و البته اعیونی ایرانی چلو گوشته. ایرانی ها از قدیم این غذا رو برای مهمونای ویژه و عزیزشون درست می‌کردن. امروزه هم چلو گوشت یه غذای مجلسی به حساب میاد که اکثرا تو عروسی ها و مهمونی های بزرگ و رسمی سرو میشه. گوشت این غذا معمولا گوشت گردن یا […]

  • ۱۰۹,۴۹۹ بازدید
  • 3.8
    (90)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

بادمجان پلو

بادمجون از مواد غذایی هست که اینقدر تنوع غذاهایی که میشه با اون درست کرد زیاده، مثل بقچه بادمجان، خوراک بادمجان و نخود مراکشی، طرز تهیه کوفته بادمجان، خوراک بادمجان پنیری و غیره، که تونسته همه افراد با سلیقه ها و ذائقه های مختلف رو جذب خودش کنه. حالا من می خوام در این مطلب […]

  • ۱۸,۵۴۱ بازدید
  • 4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سیب پلو کرمانشاهی

جای جای ایران عزیزمون از فرهنگ های غذایی متنوع و جذابی پر شده است که هر کدام به تنهایی بسیار عالی هستند، غذاهای هر شهری از ایران زیبامون مزه و طعم منحصر به فرد و خاصی دارد که وقتی برای اولین بار این غذا ها را میل می کنیم، افتخار میکنیم به این فرهنگ غذایی […]

  • ۸,۶۹۹ بازدید
  • 3.6
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

خرما پلو

اگه شما هم مثل من اولین باره که اسم خرما پلو به گوش تون می خوره، بهتر در این مطلب من رو همراهی کنین تا با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا بشید. خرما پلو یه غذای اصیل اهوازی هست که به دلیل داشتن خرما بسیار مقویه و می تونه یک غذای سالم و خوب […]

  • ۲۴,۰۹۲ بازدید
  • 3.3
    (15)
  • ۱ دیدگاه

صبا

طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

لوبیا پلو یکی از غذاهای سنتی ما ایرانی هاست که همراه با سالاد شیرازی و ماست و خیار محبوبیت زیادی داره. لوبیا پلو به دو شیوه ی دمی و آبکش درست میشه. علاوه بر این طرز تهیه لوبیا پلو سلیقه ایه و هم با گوشت تکه ای و هم با گوشت چرخ کرده درست میشه. […]

  • ۲۲,۷۷۹ بازدید
  • 4
    (32)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه لوبیا پلو دمی

لوبیا پلو از غذاهای سنتی ایرانیه که محبوبیت زیادی بین ما ایرانی ها داره. حتما شما هم این غذا رو درست کردید یا تجربه ی خوردن اون را داشتید. این غذای خوشمزه معمولا با سالاد شیرازی سرو میشه و همه میدونن که خوردن این غذا در کنار سالاد شیرازی خوشمزگی اون رو چند برابر میکنه! […]

  • ۲۸,۲۶۷ بازدید
  • 3.5
    (20)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه آش عباسعلی کرمانشاه

آش عباسعلي یه آش خوشمزه و محلی ایرانیه که برای بدن هم خیلی مفیده. شاید دوست داشته باشین بدونین که آش عباسعلی مال کجاست . خب در واقع این آش مثل آش ترخینه و آش ترخینه و ماش، یه نوع آش محلی کرمانشاه هست. برای همین هم به اسم آش کرمانشاهی معروف شده. محتویات آش […]

  • ۲۷,۹۸۲ بازدید
  • 3.8
    (28)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه قلیه کدو حلوایی

قلیه کدو حلوایی یا قلیه کدو تنبل یه غذای سنتی و محلی هست که در سراسر ایران به روش های مختلفی تهیه  سرو میشه. هر چند این غذای خوشمزه بیشتر به قلیه کدو یزدی و قلیه کدو حلوایی گیلان و یا کدو قلیه مازندرانی هم معروفه. اما مردم قزوین هم اون رو به روش خاص […]

  • ۲۶,۳۴۶ بازدید
  • 3.5
    (23)
  • ۰ دیدگاه