آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پودر تخم گشنیز

حدیث حیدری

گشنیز پلو

از اونجایی که سبزی گشنیز خیلی معطره، گشنیز پلو یکی از غذاهای خوش عطر و طعم به حساب میاد. به نظر میاد این پلو هم مثل کینوا مکزیکی یا تاکو یه غذا از کشور مکزیکه، مردم این کشور پلوی گشنیز رو به همراه لوبیای سیاه در شب های سال نو می پزند و اعتقاد دارند […]

  • ۶,۴۹۸ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۲ دیدگاه

حدیث حیدری

مگشت پلو

مگشت پلو یه غذای اصیل جنوبیه که می تونید با استفاده از تن ماهی تهیه کنید و لذت خوردنش رو ببرید. این غذا در اصل با استفاده از ماهی قباد درست میشه اما از اونجایی که این ماهی در دسترس همه نیست به جاش میشه از تن ماهی استفاده کرد که هم خوشمزه است و […]

  • ۹,۷۵۶ بازدید
  • 3.9
    (24)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

کوکوی اشپل

کوکوی اشپل هم یکی از غذاهای سنتی شمال کشورمون و به ویژه استان گیلان هست. مطمئنا همه این حرف  رو قبول دارند که شمالیا غذاهای خوشمزه زیادی دارند، غذاهایی مثل میرزا قاسمی، کوکو باقالی، کال کباب، مرغ ترش و … به خوبی این نکته رو نشون میدن. شاید راز این همه خوش طعمی استفاده زیاد […]

  • ۵,۷۶۶ بازدید
  • 1.8
    (5)
  • ۲ دیدگاه

حدیث حیدری

ادویه زعتر

ادویه زعتر مخلوطی از چند ادویه و گیاه خشکه که آسیاب می شن. ترکیبات این ادویه تو کشورهای مختلف با هم فرق دارن، اما اصلی ترین ادویه اش گیاه زعتر یا آویشن کوهیه. زعتر یه گیاه بومی کشور فلسطینه که به صورت خودرو رشد می کنه. می تونین از ادویه زعتر برای چاشنی انواع سالاد […]

  • ۱۱,۳۶۹ بازدید
  • 3.1
    (15)
  • ۰ دیدگاه