آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پنیر چدار

سرآشپز بانو

طرز تهیه ژامبون تنوری

ساندویچ ژامبون تنوری یکی از اون خوشمزه هاست که نمیشه به راحتی از کنارش گذشت. اگر چه دوست دارم هر چه سریع تر طرز تهیه این ساندویچ رو بهتون آموزش بدم، اما بهتره قبلش چند نکته رو در مورد این غذا مشخص کنم. اول اینکه برای تهیه این ساندویچ از هر نوع ژامبون که دلخواه […]

  • ۷,۰۸۱ بازدید
  • 4
    (5)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ چیلی داگ

بدون شک به اون کسی که ساندویچ چیلی داگ را ابداع کرده باید مدال داد، یه هات داگ وسط یه نون ضخیم که با سس چیلی و پیاز پوشونده شده و روشم کلی پنیر داره، دیگه چی می تونه از این بهتر باشه. چیلی داگ یه غذای خوشمزه، اسپایسی و کثیفه!! چرا کثیف؟! چون شما […]

  • ۶,۳۶۶ بازدید
  • 3.3
    (3)
  • ۰ دیدگاه

صبا

پیاز سوخاری شکم پر

پیاز سوخاری یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین پیش غذاهاست که در منوی اغلب رستوران ها پیدا میشه. روش های مختلفی برای درست کردن پیاز سوخاری وجود داره؛ خیلی ها پیاز سوخاری با خمیر بنیه درست می کنن و بعضی ها اون رو با پودر سوخاری ترجیح میدن. پیاز سوخاری پنیری یا با ژامبون […]

  • ۱۹,۷۴۶ بازدید
  • 4.2
    (41)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

پفک خانگی

وقتی صحبت از تنقلات خونگی میشه بیشتر خانم ها ممکنه بگند که می تونند شکلات خانگی یا بیسکویت رژیمی درست کنند. اما اسم پفک خانگی باعث تعجب میشه. چون بیشتر مردم هر وقت هوس پفک می کنند معمولا به سوپرمارکت میرن و یه بسته آماده می خرند. اما همه چیز خوشمزه تر میشه وقتی که […]

  • ۷,۰۹۷ بازدید
  • 3.9
    (11)
  • ۰ دیدگاه

صبا

مینی چیز برگر خانواده

انواع برگر یکی از پرطرفدارترین غذاها در منوی رستوران ها و فست فودهاست. برگر گوشت مخصوص تا برگر مرغ و حتی برگر گیاهی هر کدوم طعم لذیذ و خاص مخصوص به خودشون رو دارن. طرز تهیه ی برگر بسیار ساده اس و میشه با تهیه ی مواد اولیه ی اون به راحتی این غذای لذیذ […]

  • ۵,۰۲۵ بازدید
  • 4.6
    (9)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه رست بیف

غذاهای گوشتی همیشه از لذیذترین غذاهاست که همه ی دنیا طرفدارهای زیادی داره. ما ایرانی ها هم که اکثرا عاشق غذاهای گوشتی هستیم! چون هم تنوع غذا با گوشت خیلی زیاده و هم خیلی لذیذه. با گوشت انواع مختلف غذا میشه درست کرد. از انواع خورشت گرفته با استیک و کباب. خیلی از غذاهای مدرن […]

  • ۵۵,۱۶۳ بازدید
  • 4
    (25)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه سس پنیر

سس ها چاشنی های فوق العاده ای هستن که بسته به طعم و مواد اولیه شون انواع مختلف و تنوع خیلی زیادی دارن. مثلا بعضی از سس ها مخصوص ساندویچه و بعضی دیگه مخصوص سالاد. بعضی از سس ها رقیقه و بعضی دیگه غلیظ. خلاصه میشه گفت بیش از ۱۰۰۰ نوع سس تو دنیا وجود […]

  • ۹,۳۴۸ بازدید
  • 4.2
    (10)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی ذرت

اگه به دنبال کشف مزه های تازه و البته خوشمزه هستید باید حتما کوکوی ذرت رو یک بار امتحان کنید. این کوکوی ساده رو میشه یه غذای بین المللی دانست که تقریبا همه جا طرفدار داره. دستور العمل نوآورانه در کنار مواد اولیه مقوی یک امتیاز ویژه برای این غذا به شمار می ره. اکثر […]

  • ۱۵,۵۳۴ بازدید
  • 4.2
    (22)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه تاکو مکزیکی

تاکو مکزیکی چیست ؟ تاکو غذای مکزیکی خوشمزه از ترکیب مزه های مختلفیه که شما رو به وجد میاره. معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه میشه که تاکو ماهی یکی از انواع اون هست. در اصل این غذا با نان ترتیلای ذرت سرو میشه و داخل ساندویچ و روی گوشت، انواع مخلفات رو […]

  • ۴۹,۱۹۶ بازدید
  • 4.4
    (44)
  • ۳ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه پیتزا سیب زمینی

سینی فر یا ظرف پیتزا را با یک کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید و بعد خمیر پیتزا سیب زمینی یعنی همان ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ را به شکل دلخواه روی کاغذ پهن کنید..

  • ۵۲,۸۵۰ بازدید
  • 4
    (55)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه املت پنیری

برای تهیه املت پنیری می تونیم از مواد دلخواه متفاوت استفاده کنیم تا هم از تهیه اش و هم از خوردنش لذت بیشتر ببریم. به همین منظور امروز تصمیم گرفتم روش تهیه املت پنیری ساده و خوشمزه ...

  • ۱۷,۹۵۳ بازدید
  • 3.9
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه املت قلبی

این موضوع سبب شد تا تصمیم بگیریم در این نوشته شما عزیزان را با روش تهیه املت قلبی آشنا کنیم اما حتما می دانید که این مواد را...

  • ۵,۲۲۲ بازدید
  • 5
    (3)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کدو سبز قایقی با گوشت چرخ کرده

کدو سبز قایقی با گوشت چرخکرده، خواص و رنگ زیبای کدو سبز را با انچلادای گوشت خوش طعم ترکیب میکند و یک غذای جدید و بی نقص را برای شما فراهم میکند که همه عاشقش خواهند شد.

  • ۱۶,۷۴۶ بازدید
  • 3.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سیب زمینی شکم پر دو بار پخته شده

در مرحله اول سیب زمینی پخته میشود. بعد بخش داخل سیب زمینی ها خارج شده و همراه با گل کلم پوره میشود. این مخلوط دوباره داخل پوست سیب زمینی قرار میگیرد و با کلم بروکلی و پنیر تزیین میشود. البته جزئیات بیشتری در تهیه سیب زمینی شکم پر دو بار پخته شده وجود دارد که در ادامه خواهید خواند.

  • ۱۲,۷۴۹ بازدید
  • 4.2
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کرم ذرت

کرم ذرت یکی از غذاهای معروف آمریکایی است که در کنار غذاهای اصلی متنوعی مینشیند. کرم ذرت شبیه به یک سوپ غلیظ است و به ویژه در کنار غذاهای گوشتی و کبابی، بسیار دلچسب و خوشمزه میباشد. از کرم ذرت در تهیه غذاهای دیگری مثل سوپ ها و سوفله های با پایه ذرت هم استفاده میشود.

  • ۱۲,۸۰۳ بازدید
  • 4.8
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فینگرفود کلم بروکلی

فینگرفود کلم بروکلی پفکی بدون سرخ کردن و روغن زیاد تهیه میشود و در نتیجه یکی از بهترین و مفیدترین میان وعده هاست.

  • ۲۵,۵۷۲ بازدید
  • 4.5
    (25)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی گل کلم

روزهایی که خسته هستید و میخواهید یک شام آسان و در عین حال لذیذ داشته باشید که برای شما و عزیزانتان مفید هم باشد، کوکوی گل کلم گزینه خیلی خوبی است.

  • ۲۸,۵۳۷ بازدید
  • 3.7
    (35)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز مرغ پر شده از برنج

ران مرغ پر شده از برنج یک وعده غذایی کامل، لذیذ و سالم است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی هم پیدا می‌کند. این غذا هم برای سرو در مهمانی‌ها مناسب است و هم آنقدر ساده هست که بتوانید آن را برای یک شب جمعه خوب و خوش در کنار خانواده تهیه کنید.

  • ۳۰,۵۵۲ بازدید
  • 3.6
    (34)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فینگرفود فلفل با ذرت

فینگرفود فلفل با ذرت خیلی راحت و بدون دردسر تهیه می‌شود و در مجموع نیم ساعت بیشتر وقت شما را نمیگیرد. فقط باید مخلوطی از آرد ذرت، ذرت و پنیر چدار تهیه کنید و آن را داخل فلفل‌ها بریزید. قسمت بعدی که اختیاری است پیچیدن کالباس سرخ شده دور فلفل‌هاست. فینگرفودها بعد از ۲۰ دقیقه پخت در فر آماده می‌شوند.

  • ۱۰,۷۵۸ بازدید
  • 4.3
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ذرت با هات داگ

نان ذرت با هات داگ برتر را می‌توانید به سادگی با چند ماده اولیه که به راحتی در دسترس شما هستند تهیه کنید. فقط کافی است همه مواد خمیر را با هم مخلوط کنید که نان ذرت را تشکیل خواهند داد. سپس هات داگ‌ها وسط این خمیر قرار می‌گیرند و نان شما در فر پخته می‌شود.

  • ۱۵,۳۳۴ بازدید
  • 4.1
    (24)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

  • ۵۲,۶۴۱ بازدید
  • 4.1
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک گل کلم پنیری

کیک گل کلم پنیری جایگزینی کم کالری برای کوکو سیب زمینی است. پوره گل کلم، پودر سوخاری، پنیر چدار، پنیر پارمزان، تخم مرغ و مخلوطی عالی و بی نقص از ادویه‌ها با هم ترکیب می‌شوند و جایگزینی خوشمزه و سالم تر برای کوکو سیب زمینی را تشکیل می‌دهند.

  • ۸,۶۵۶ بازدید
  • 4.2
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت گوجه و ریحان

تارت گوجه و ریحان یکی از ساده ترین تارت های غیر شیرین است که می‌توانید به عنوان صبحانه، عصرانه یا حتی شامی سبک تهیه و سرو کنید. خمیر تارت هم به سادگی تهیه می‌شود و وقت زیادی از شما نمی‌گیرد.

  • ۵,۰۴۳ بازدید
  • 3.8
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لقمه گوشت آسان

لقمه گوشت یا انچلادای گوشت شامی لذیذ و خیلی خیلی ساده است که می‌توانید در مدت زمان کوتاهی آن را آماده کنید و سر سفره قرار دهید. ترکیب سس مارینارا با گوشت و پیاز در عین سادگی بسیار خوش طعم است.

  • ۲۵,۷۲۶ بازدید
  • 4.1
    (27)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

کتلت تن ماهی

کتلت تن ماهی نوعی کتلت بسیار ترد و خوشمزه است و روش خیلی خیلی خوبی برای تأمین نیازهای غذایی بچه‌هاست. کتلت هم سرشار از منابع پروتئین (ماهی، تخم مرغ) و کلسیم (پنیر) است و هم می‌توان در آن از سبزیجاتی مثل نخود فرنگی یا حتی هویج استفاده کرد.

  • ۴۹,۶۲۷ بازدید
  • 3.7
    (46)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک ماکارونی و پنیر

کیک ماکارونی پنیر ایده جالبی است که می‌توان آن را شکل دیگری از مک اند چیز دانست. این بار ماکارونی و پنیر با مقداری کالباس بیکن و پیاز سرخ شده مخلوط می‌شوند و در قالب فلزی به شکل کیک پخته می‌شوند. چیزی که بیشتر از همه طعم کیک ماکارونی و پنیر را تعیین می‌کند نوع پنیر است.

  • ۲۲,۱۹۷ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

گراتن سوسیس و سیب زمینی

گراتن سوسیس و سیب زمینی ترکیب بسیار خوشمزه‌ای است که به سادگی تهیه و پخته می‌شود. این غذا را می‌توان نوعی کاسرول هم دانست چون در ظرف فر عمیق تهیه می‌شود که بهتر است از جنس سرامیک یا پیرکس باشد. مواد اصلی لازم برای تهیه گراتن سوسیس و سیب زمینی عبارتند از سوسیس، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، پنیر کاتیج و پنیر چدار.

  • ۲۰,۵۵۴ بازدید
  • 4.1
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوفته اسفناج

کوفته اسفناج غذایی سالم و گیاهی است که طرفداران اسفناج باید حتماً آن را امتحان کنند. این کوفته‌های کوچک و خوشمزه خیلی راحت تهیه می‌شوند و حتی می‌توانید آنها را در فریزر نگه دارید و هر وقت خواستید در فر بگذارید و به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک میل کنید.

  • ۲۳,۳۳۲ بازدید
  • 4.4
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ذرت شکم پر

نان ذرت شکم پر شامی عالی، خوشمزه و کامل است. نان ذرت به تنهایی هم خوشمزه است. اما برای داشتن ساندویچ نان ذرت لازم نیست نان و مواد داخل ساندویچ جدا از هم تهیه شوند. بلکه کافی است مخلوط گوشت به صورت لایه‌ای وسط خمیر نان قرار بگیرد و داخل فر پخته شود.

  • ۱۵,۰۵۶ بازدید
  • 4.5
    (24)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی کدو سبز و پنیر چدار

کوکوی کدو سبز و پنیر چدار خیلی راحت تهیه می‌شود و نیم ساعت بیشتر وقت شما را نمی‌گیرد. در ضمن این کوکوی کدو سبز برخلاف بعضی از کوکوهای دیگر اصلاً خشک نیست بلکه خیلی هم نرم و کرم مانند است و طعم دلپذیری دارد.

  • ۱۸,۷۱۹ بازدید
  • 3.6
    (23)
  • ۲ دیدگاه