آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: پنیر سوئیسی

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو می‌شود.

  • ۳۶,۱۲۵ بازدید
  • 4.3
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوردن بلو رول شده

کوردن بلو رول شده: فر را روشن کنید و تا دمای175 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را با کمی روغن یا بوسیله اسپری روغن کمی چرب کنید ...

  • ۱۹,۷۰۵ بازدید
  • 4.5
    (82)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیش لورن

کیش لورن: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را ...

  • ۲۸۳ بازدید
  • 4
    (51)
  • ۲ دیدگاه