آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: هلو

صبا

بستنی هلو

درست کردن یه بستنی سالم و خونگی به عنوان یه دسر خوشمزه ی تابستونی تو فصل گرما انتخاب خیلی خوبیه. بستنی های صنعتی و کارخونه ای به دلیل استفاده از مواد نگهدارنده، شکر زیاد و سایر افزودنی ها ممکنه برای سلامت خیلی از افراد، مخصوصا کسایی که بیماری خاصی دارن، مناسب نباشه. به همین خاطر […]

  • ۱۰,۰۸۹ بازدید
  • 4.3
    (19)
  • ۴ دیدگاه

صبا

طرز تهیه کمپوت هلو خانگی

کمپوت یه دسر و میان وعده ی سالم و خوشمزه اس که از مخلوط کردن میوه های خرد شده و شربت درست میشه. به این صورت که میوه های خرد شده به همراه شکر و آب جوش جوشانده و پخته میشه. بعضی از افراد تصور می کنن که اغلب با میوه های سفت میشه کمپوت […]

  • ۷۹,۲۵۲ بازدید
  • 3.5
    (112)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با سس انبه

پاناکوتا یکی از دسرهایی است که اخیرا محبوبیت زیادی در دنیا پیدا کرده. این دسر با خامه، شیر و ژلاتین تهیه میشود و بافتی نرم و دلپذیر دارد. دسر پاناکوتا وانیلی با سس انبه هم مناسب دوست داران انبه هست. طعم میوه دوست داشتنی انبه در کنار این دسر خامه ای فوق العاده است.

  • ۱۴,۹۶۳ بازدید
  • 4.5
    (10)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

موس عسل با ماست و هلو

اگر دنبال یک دسر جدید تابستانی هستید می‌توانید موس عسل با ماست و هلو را امتحان کنید. خود موس با خامه، ماست، عسل، زرده تخم مرغ و کمی ژلاتین تهیه می‌شود به همین علت هم کمی حالت ژله‌ای دارد. روی موس با هلوی تازه اسلایس شده پوشانده می‌شود.

  • ۱۲,۰۵۲ بازدید
  • 3.9
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک هلو گردویی

کیک هلو گردویی یکی از جذابترین کیک‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. کیک هلو گردویی سه لایه دارد. لایه اول کیک ساده است. پس از آن یک لایه هلوی اسلایس شده و لایه آخر استروسل گردویی است.

  • ۹,۱۱۸ بازدید
  • 4.4
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

اسموتی دو رنگ هلو و توت فرنگی

اسموتی دو رنگ هلو و توت فرنگی چنان رنگ و آب جذابی دارد که ممکن نیست کسی بتواند از آن صرف نظر کند. برای تهیه اسموتی دو رنگ بهتر است از میوه‌های کاملاً رسیده استفاده کنید چون طعم بهتری به اسموتی شما می‌دهند.

  • ۹,۴۹۵ بازدید
  • 4.1
    (14)
  • ۰ دیدگاه