آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: نان

صبا

مشتک یزدی

صبحانه یکی از مهمترین وعده های اصلیه که باید به اون توجه خاصی بشه. مواد خوراکی که برای صبحانه انتخاب میشن باید مقوی باشن و انرژی و قوت لازم برای افراد رو فراهم کنن. مثل غذاهای اصلی، در بسیاری از شهرهای ایران، صبحانه به شکل محلی و به شیوه های سنتی آماده میشه. از جمله […]

  • ۷,۱۴۳ بازدید
  • 4.3
    (9)
  • ۱ دیدگاه

صبا

ساندویچ کاپریس

ساندویچ ها یکی از پرطرفداترین و متنوع ترین خوراکی ها هستن که علاوه بر نهار و شام، بعضی از اون ها به عنوان میان وعده هم سرو میشن. به جرات میشه گفت بیش از ۱۰۰ نوع ساندویچ سرد و ساندویچ گرم تو دنیا وجود داره که هر کدوم مزه ی خاص خودشون رو دارن و […]

  • ۳,۷۸۹ بازدید
  • 5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

نان چرب

نان چرب شوشتری یه غذای خیلی با حال و خوشمزس که در گذشته ای نه چندان دور برای ناهار عروسی ها درست میشد. برای گوشت این غذا از ران گوسفند، سردست و یا گردن استفاده میشه. این غذا خیلی چرب و طعم عالی اون با روغن حیوانی دو چندان میشه. زعفران یکی از مواد اولیه […]

  • ۹,۷۱۵ بازدید
  • 3.9
    (8)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

آرد سوخاری

آرد سوخاری از جمله چیزهایی هست که باید توی هر آشپزخونه ای وجود داشته باشه. اصلا به نظر من خونه بدون این آرد یه چیزیش کمه.! می پرسید چرا؟!! خب معلومه اگه یه مرتبه هوس کنید قارچ سوخاری بخورید و آردش رو نداشته باشید چیکار میشه کرد؟! اگه فرزندتون دلش میگو یا مرغ سوخاری بخواد […]

  • ۵,۸۱۰ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

چنگمال

ما ایرانی ها به دسر و شیرینی علاقه زیادی داریم. در قدیم اکثر خانواده ها نزدیک عید خودشون شیرینی درست می کردند. معمولا همه شهرهای ایران یک یا چند نوع دسر یا شیرینی محلی مخصوص خودشون دارند. چنگمال یکی از این خوشمزه های ایرانی می باشد که یک غذا یا میان وعده سنتی شهر کرمان […]

  • ۱۰,۶۰۶ بازدید
  • 3.8
    (16)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه تاکو مکزیکی

تاکو مکزیکی چیست ؟ تاکو غذای مکزیکی خوشمزه از ترکیب مزه های مختلفیه که شما رو به وجد میاره. معمولا تاکو مکزیکی با گوشت های متنوعی تهیه میشه که تاکو ماهی یکی از انواع اون هست. در اصل این غذا با نان ترتیلای ذرت سرو میشه و داخل ساندویچ و روی گوشت، انواع مخلفات رو […]

  • ۴۹,۱۷۳ بازدید
  • 4.4
    (44)
  • ۳ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه ساندویچ هات داگ

ساندویچ هات داگ چیست؟ هات داگ یه نوع ساندویچ محبوب آلمانیه که خیلی زود در سطح جهان طرفدار پیدا کرد. هات داگ رو میشه در روغن زیاد سرخ کرد و یا در فر آماده کرد. فقط نکته مهم در تهیه کردنش اینه که سوسیس ها مغز پخت بشن. به همین دلیل هست که روی بدنه […]

  • ۱۲,۹۳۹ بازدید
  • 4.3
    (14)
  • ۲ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه آب دوغ خیار

مواد آب دوغ خیار را اصولا در ظرف بزرگی مخلوط و تریت را آماده می کنند و بعد سهم هر شخص را در ظرف می کشند ولی می توان قبل از اضافه کردن نان سهم هر فرد را در ظرف ریخت تا مقدار..

  • ۶۷,۰۱۰ بازدید
  • 3.8
    (55)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه شاورما گوشت

اگه به تازگی آشپزی کردن رو شروع کرده باشین یا جدیداً دوست دارین غذاهای بین المللی رو یاد بگیرین؛ اصلا عجیب نیست که بپرسین شاورما گوشت چیست؟ اصلا این غذا با این اسم عجیب چی هست! خب باید خدمتتون عرض کنم که شاورما (shawarma) یه مدل غذای عربی و در اصل لبنانی هست که توی […]

  • ۳۸,۴۸۰ بازدید
  • 3.6
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سمبوسه مرغ

در بین انواع سمبوسه می توان به سمبوسه سیب زمینی، سمبوسه گوشت، سمبوسه سبزیجات، سمبوسه پنیری، سمبوسه مرغ و ... اشاره کرد...

  • ۱۱۵,۶۰۹ بازدید
  • 3.8
    (237)
  • ۵ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی

تهیه سمبوسه به عنوان پیش غذا یا فینگر فودی ساده می تواند گزینه مناسبی برای سرو شدن در میهمانی ها باشد، چرا که این پیش غذا در بین افراد مختلف به ویژه ...

  • ۲۴۳,۲۷۱ بازدید
  • 3.8
    (378)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ مرغ پنیری

ساندویچ مرغ پنیری غذایی جدید و خلاقانه است که تهیه اش زحمت زیادی ندارد و به خصوص برای شام عالی است. پس اگر با سؤال همیشگی «شام چی درست کنم؟» روبرو هستید، در خواندن این دستور ساندویچ مرغ تردید نکنید. کافی است سینه مرغ نصف شده را به روش معمول سوخاری کنید و بعد همراه […]

  • ۳۶,۶۹۳ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ مرغ و نخود

خوردن سوپ مرغ و نخود در فصل های سرد علاوه بر گرم کردن، با تقویت بدن از سرماخوردگی هم جلوگیری میکند. چیزی که باعث خوشمزه شدن این سوپ میشود در اصل سس مخصوص آن است که از مخلوط رب و ادویه های مرغوب متنوع تهیه میشود.

  • ۷,۶۰۷ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا با نان باگت

پیتزا با نان باگت خیلی خیلی راحت است. فقط باید یک نان باگت (ترجیحاً پهن و بزرگ) را بردارید و به صورت عمودی نصف کنید. مواد پیتزا و پنیر را روی آن بریزید و بگذارید پیتزا در فر پخته شود.

  • ۵۲,۶۲۵ بازدید
  • 4.1
    (37)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لقمه گوشت آسان

لقمه گوشت یا انچلادای گوشت شامی لذیذ و خیلی خیلی ساده است که می‌توانید در مدت زمان کوتاهی آن را آماده کنید و سر سفره قرار دهید. ترکیب سس مارینارا با گوشت و پیاز در عین سادگی بسیار خوش طعم است.

  • ۲۵,۷۰۵ بازدید
  • 4.1
    (27)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

دیپ پنیر فتا

دیپ پنیر فتا همراه با تنقلات مختلفی مثل نان برشته، چیپس سیب زمینی و چیپس سبزیجات (مثل چیپس کدو سبز) یا سبزیجات سوخاری (مثل سوخاری گل کلم) فوق‌العاده خوشمزه است و می‌تواند یک عصرانه یا میان وعده عالی برای همه باشد.

  • ۱۹,۸۹۲ بازدید
  • 3.8
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ پیتزا

برای تهیه ساندویچ پیتزا هم از همین نوع نان‌های به هم چسبیده استفاده می‌شود. مواد داخل پیتزا شامل سس مارینارا، پنیر موزورلا و پپرونی است. روی نان‌ها هم مقداری کره مالیده می‌شود که باعث خواهد شد ساندویچ پیتزا نرم و عالی از آب در بیاید.

  • ۳۰,۴۰۰ بازدید
  • 3.5
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ساندویچ استیک با سس سیر

ساندویچ استیک از آن غذاهای آسانی است که اکثر افراد آن را می‌پسندند. سس مایونز سیر هم خیلی خیلی راحت تهیه می‌شود و طعمی عالی به ساندویچ استیک می‌دهد. فقط کافی است سیر با مایونز مخلوط شود و در یخچال قرار بگیرد تا خنک بماند.

  • ۱۰,۴۵۳ بازدید
  • 4.5
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک مرغ پارمزان

خوراک مرغ پارمزان خیلی راحت تهیه می‌شود. عملاً فقط کافی است همه مواد را لایه به لایه داخل ظرف پیرکس مناسب فر بریزید و در فر بگذارید تا مرغ پخته و پنیر آب شود.

  • ۱۸,۹۴۱ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزای سبزیجات آسان

پیتزای سبزیجات آسان یک غذای سبک تابستانی است که شاید اسم پیتزا به درستی آن را تعریف نکند، چون در آن به جای خمیر از نان معمولی استفاده می‌شود.

  • ۱۴,۶۷۶ بازدید
  • 4.1
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ یا نان شکم پر گوشت و قارچ در واقع یک نان باگت است که از گوشت و قارچ پخته و پنیر و چند ماده دیگر پر شده، داخل فویل پیچیده و در فر پخته شده است. بعد از خارج شدن ساندویچ گوشت و قارچ از فر، به صورت ورقه ورقه بریده و سرو می‌شود.

  • ۳۶,۱۲۵ بازدید
  • 4.3
    (47)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کسادیای پنیری (ساندویچ ترتیلا)

کسادیا غذایی مکزیکی است که با قرار دادن موادی میان نان ترتیلا و سرخ کردن دو طرف آن تهیه می‌شود. در تهیه کسادیا خلاقیت‌های زیادی می‌توان به خرج داد. مثلاً می‌توان از هر نان گرد کوچک دیگری استفاده کرد یا مواد میانی را به سلیقه خود تغییر داد.

  • ۲۹,۵۲۶ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خوراک نخود لبنانی با نان پیتا و ماست تند

خوراک نخود لبنانی که در اینجا دستور تهیه آن را توضیح می دهیم، در عربی فته حمص خوانده می شود که انواع مختلفی دارد و ویژگی اصلی آن نان خرد شده و برشته شده ای است که در آن به کار می رود. آشپزی لبنانی بسیار خوشمزه و جذاب است. آشپزی عربی و فرانسوی در این منطقه از مدیترانه با هم ترکیب شده اند و اعجازی شگرف در هنر آشپزی ایجاد کرده اند.

  • ۱۱,۰۶۰ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه چیکن باربیکیو

چیکن باربیکیو: سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید. مرغ را داخل آرام پز خالی کنید. در یک کاسه، سس باربیکیو، چاشنی ایتالیایی ...

  • ۲۴,۷۱۵ بازدید
  • 4.3
    (50)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه موساخان مرغ

موساخان مرغ: فر را تا دمای 230 درجه سانتی گراد گرم کنید. تکه های مرغ و آب را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد ...

  • ۲۱,۴۷۴ بازدید
  • 4.3
    (66)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تاکو ماهی

تاکو ماهی: خامه ترش و آب لیمو ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را با نمک و ...

  • ۹,۳۹۱ بازدید
  • 4.4
    (15)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه برگر لوف گوشت

برگر لوف گوشت: در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان، نمک و فلفل را بریزید. گوشت چرخ کرده را نیز درون کاسه بریزید و ...

  • ۷,۴۴۷ بازدید
  • 3.7
    (9)
  • ۱ دیدگاه