آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: نارگیل

صبا

شیرینی گل رز

شیرینی های ترکی امروزه بسیار در کشور ما رایج شده. چون پختشون آسونه و طبع مردمان این کشور به ما خیلی نزدیکه. معروف ترینش باقلواست که خیلی طرفدار دارده. شیرینی گل رز یکی از شیرینی های ترکیه که هم خوشمزه است هم ظاهر قشنگی داره. امروز ایران کوک دستور پخت این شیرینی لذیذ رو براتون […]

  • ۲۸,۰۸۲ بازدید
  • 4.5
    (48)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

خرما شکلاتی مغزدار

خرما شکلاتی مغزدار خرما شکلاتی مغزدار آنقدر ساده است که شاید نشود اسمش را شیرینی گذاشت اما طعم فوق‌العاده‌ای دارد. ترکیب خرما، شکلات، بادام و نارگیل عالی است.به طور خلاصه اول خرماها با مخلوطی از نارگیل رنده شده یا بادام (یا هر دو) پر می‌شوند. سپس در شکلات ذوب شده فرو می‌روند. پس از آن […]

  • ۱۸,۹۱۱ بازدید
  • 3.8
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیر نارگیل و خامه نارگیل

شیر نارگیل در اصل از رنده کردن و فشردن گوشت (بخش سفید رنگ) نارگیل تهیه می‌شود. شیر نارگیل را می‌توان همراه با کمی شکر و وانیل به عنوان یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی نوشید یا در تهیه انواع دسرها و کیک‌ها مثل دسر قهوه و نارگیل و کیک خیس نارگیلی از آن استفاده کرد.

  • ۲۰,۷۰۸ بازدید
  • 4.8
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کوکی عربی

کوکی عربی: آب جوش را کنار بگذارید تا از حالت جوش دربیاید و کمی گرم شود. کره و مارگارین را با چنگال له کنید و ...

  • ۱۰,۹۶۵ بازدید
  • 4.1
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلوا ارده

حلوا ارده: آرد را در یک قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود و عطر آن بلند شود ...

  • ۷,۹۲۰ بازدید
  • 4.4
    (20)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترافل برفی شکلات سفید

ترافل توپی برفی: در یک کاسه متوسط 1 و 1/3 فنجان نارگیل رنده شده، پنیر خامه ای و خاک قند را با هم مخلوط کنید تا ...

  • ۱۴,۸۰۸ بازدید
  • 3.7
    (27)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه باندت کیک میوه ای

باندت کیک میوه ای طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی را که برای پخت کیک در نظر گرفته اید با کمی کره چرب کنید و پودر نارگیل را کف آن بریزید. آرد، نمک، جوش شیرین، دارچین و پودر گردو را باهم الک کنید و کنار بگذارید. حال تخم […]

  • ۱۶,۷۵۶ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تیرامیسوی قهوه و نارگیل

تیرامیسو، یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرهای ایتالیایی است که در منوی همه رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها دیده می‌شود. تیرامیسو انواع مختلف با دستورهای متنوع دارد و البته ویژگی مشترک همه انواع این دسر، استفاده از لایه‌های خامه و بیسکوییت است. این دسر خوشمزه در کنار مزه بی‌نظیر و فوق‌العاده، طرز تهیه نسبتا آسانی دارد و […]

  • ۴۹,۸۶۸ بازدید
  • 4.3
    (16)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه باسلوق

باسلوق ساده : نشاسته را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید و خوب به هم بزنید سپس از یک صافی رد کنید تا مواد صاف و یکدست شوند ...

  • ۴۹۶,۳۳۳ بازدید
  • 3.6
    (588)
  • ۴۱ دیدگاه