آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: لوبیا قرمز

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی بدون گوشت

قورمه سبزی جزو غذاهای ملی و محبوب ایرانی است که گوشت جزو مواد اصلی آن محسوب می‌شود. گاهی برخی افراد به دلایل پزشکی از خوردن گوشت منع می‌شوند و فکر می‌کنند به همین دلیل باید خوردن خورشت‌های خوشمزه‌ای مانند قورمه سبزی را کنار بگذارند. اما نخوردن گوشت به معنی محرومیت از خوردن غذاهایی مانند قورمه […]

  • ۸,۰۴۱ بازدید
  • 4.1
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی

برای بسیاری از ما پیش آمده غذایی را در رستوران خورده‌ایم و مزه آن زیر زبان‌مان مانده است؛ در این مواقع برای همه ما این سوال پیش می‌آید که ترفندهای پخت این غذا در رستوران چیست. در این مطلب می‌خواهیم روش تهیه قورمه سبزی رستورانی را آموزش دهیم و ببینیم رستوران‌ها چه می‌کنند که قورمه […]

  • ۷,۰۱۶ بازدید
  • 4.4
    (8)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی گیاهی

امروزه، رژیم غذایی گیاهخواری به یکی از رژیم‌های غذایی محبوب و نسبتا پرطرفدار تبدیل شده است؛ افراد به دلایل مختلف مانند پاسداری از محیط زیست به این رژیم غذایی روی می‌آورند. عده‌ای فکر می‌کنند در صورت روی آوردن به گیاهخواری گزینه‌های انتخابی آن‌ها در بین انواع غذاهای سنتی محدود می‌شود و نمی‌توانند بسیاری از خورشت‌های […]

  • ۳,۰۹۶ بازدید
  • 3
    (3)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی گیلانی

سرزمین گسترده و چنداقلیم ایران سرشار از تنوع و تفاوت در همه چیز است از معماری گرفته تا غذا. این تنوع حتی شامل غذاهای ملی مانند قورمه سبزی نیز می‌شود و مردم هر استانی آن را به شیوه‌ای متفاوت درست می‌کنند. یکی از منتفاوت‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع خورشت قورمه سبزی توسط اهالی خطه گیلان پخته […]

  • ۳,۸۱۱ بازدید
  • 3.3
    (6)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

آش قلقل

فکر می کنم که دیگه وقتشه دست از سر آش های معروفی مثل آش رشته و آش بلغور بردارید و به سمت امتحان کردن دستورات جدید برید. امروز می خوایم آش قلقل رو بهتون معرفی کنیم. قلقل هم مثل آش عباسعلی یا شله ماشکی متعلق به یکی از شهرهای کشور عزیزمون ایرانه. طعم قلقل دقیقا […]

  • ۸,۶۱۰ بازدید
  • 4
    (6)
  • ۰ دیدگاه