آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: لبو

سپیده

طرز تهیه موس لبو

موس (به فرانسوی: Mousse) معمولاً به یه دسر سرد اطلاق میشه ولی در واقع نوعی غذا نیز به شمار میاد، که ممکنه با انواع گوشت، ماهی و سبزیجات هم درست بشه. در زبان فرانسه موس به معنای کف یا خزه ست که ویژگی اصلی اون بافت پر از هواش هست چون غالباً این دسر با […]

  • ۶,۷۲۷ بازدید
  • 4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سماق پلو

در بین انواع پلو، نام سماق پلو کمتر شنیده شده است. اگر اسمش را تا به حال نشنیده اید، باید بدانید که سماق پلو از غذاهای محلی ایرانی است که شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد. در واقع، اگر هوس کباب کوبیده با سماق کردید ولی حوصله بیرون رفتن و به پا کردن منقل را […]

  • ۲۶,۵۸۶ بازدید
  • 3.9
    (14)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا پنه با سس لبو

پاستا پنه با سس لبو یک ماجراجویی خوشمزه و خوشرنگ برای ذائقه های جسور است. رنگ طبیعی و قرمز لبو ظاهری فوق العاده جذاب به این پاستا می دهد که هر کسی را ...

  • ۹,۶۷۷ بازدید
  • 4.5
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی شلغم

طرز تهیه ترشی شلغم: آب، نمک و برگ بو را در شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید. هم بزنید تا نمک کاملا حل...

  • ۳۴,۰۵۰ بازدید
  • 3.7
    (88)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلوای لبو

هر سال با نزدیک شدن شب یلدا یکی از چیزایی که خانومای با سلیقه خیلی به فکرش هستن تدارک خوراکی های مخصوص شب یلداست. درسته که پاییز داره بار و بندیلش رو جمع میکنه که بره، ولی شب یلدا فرصت خوبیه که از میوه های خوش و آب رنگ پاییزی بهترین استفاده رو ببریم. توی […]

  • ۲۲,۳۳۷ بازدید
  • 3.5
    (78)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه ترشی لبو

لبو را در قابلمه پر آب قرار دهید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.(لبو برای تهیه ترشی لبو نباید خیلی نرم باشد اگر می خواهید آن را امتحان کنید بهتر است کمی زیر دندان صدا دهد)...

  • ۱۷۱,۹۵۰ بازدید
  • 3.6
    (377)
  • ۱۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیک لبو شکلاتی

کیک لبو شکلاتی: فر را روشن کنید و تا دمای 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. کف قالب فر را با کمی روغن چرب کنید. آرد، ...

  • ۱۳,۲۶۲ بازدید
  • 3.9
    (36)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوپ برش روسی

طرز تهیه سوپ برش روسی: چغندرها (لبوها) را با 10 فنجان آب در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید لبوها به مدت 1 ساعت...

  • ۵۶,۹۲۲ بازدید
  • 4
    (65)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد فتوش با لبنه

فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ابتدا لبنه را آماده کنید. ماست را در صافی ریخته و در یک کاسه صاف کنید، آن را با کیسه فریزر بپوشانید سپس ...

  • ۱۶,۳۹۱ بازدید
  • 4
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه آش گندم و جو

طرز تهیه آش گندم و جو : ندم و جو را از شب قبل با چند لیوان اب خیس دهید ، سبزی آش را تمیز کنید و بشویید سپس با چاقو ساطوری کنید و ...

  • ۴۶,۱۲۲ بازدید
  • 3.8
    (44)
  • ۵ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد عدس و لبو

سالاد عدس و لبو : عدس ها را از شب قبل در آب خیس دهید و روز بعد خوب ابکشی کنید سپس عدس را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ...

  • ۳۶,۶۶۳ بازدید
  • 2.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد کلم و لبو

اما سالادی که امروز قصد دارم آموزش بدم یعنی سالاد کلم و لبو شاید نوعی سالاد پاییزه به حساب بیاد چرا که لبو گیاهی است که در فصل پاییز و زمستان بیشتر در بازار به چشم می خوره...

  • ۳۴,۷۲۰ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

بورانی ماست و لبو

انواع بورانی‌ها از جمله پیش‌غذاهای خوشمزه ایرانی هستند که از ترکیب ماست با سبزیجات پخته درست می‌شوند. بورانی‌ها معمولا به شکل سرد می‌شوند و میز غذای شما را در مهمانی‌ها، جذاب‌تر و رنگین‌تر می‌سازند. قبلا در ایران کوک با طرز تهیه بورانی‌های متنوعی مانند بورانی کدوحلوایی، بورانی بادمجان و بورانی اسفناج آشنا شده‌اید. امروز قصد […]

  • ۱۴۳,۱۹۹ بازدید
  • 3.5
    (97)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

ترشی لبو و ترب سفید

ترشی لبو و ترب سفید : لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید ...

  • ۳۷,۶۸۷ بازدید
  • 3.2
    (20)
  • ۳ دیدگاه