آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: شاتوت

شیرین

طرز تهیه کیک سابله

آموزش کیک سابله ای که در ادامه تقدیم می شود در واقع کیک سابله بادام با پایه کوکی با بافتی بیسکوییتی است. البته خمیر پایه ی بیسکو کیک به روش های مختلف دیگری از جمله خمیر کیک، بیسکوییت و خمیر شکری هم تهیه می شود. در روشی که قصد داریم بیسکوکیک را آموزش دهیم فقط […]

  • ۱۰۴,۵۷۳ بازدید
  • 4.2
    (97)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

تست فرانسوی شاه توت

تهیه تست فرانسوی شاه توت بسیار راحت است و فقط باید نان همراه با پنیر خامه ای و شاه توت مدتی در شیر و تخم مرغ خیس بخورد و بعد در فر پخته شود.

  • ۴,۳۶۴ بازدید
  • 3.5
    (4)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مربای شاه توت

طرز تهیه مربا و مارمالاد شاه توت : دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ...

  • ۱۹۴,۴۰۹ بازدید
  • 3.5
    (374)
  • ۵ دیدگاه