آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: دانه کاج

سرآشپز بانو

نان پستو

نان پستو همان طور که از اسمش پیداست حاوی موادی است که معمولاً در تهیه سس پستو به کار می‌روند، یعنی ریحان تازه، روغن زیتون، دانه کاج و پنیر. ریحان نان را معطر می‌کند و دانه‌های کاج بوداده علاوه بر غنی کردن طعم نان، یک بافت ترد جالب را به نان شما اضافه می‌کنند.

  • ۱۵,۰۸۸ بازدید
  • 4.1
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فلفل شکم پر یونانی

فلفل شکم پر یونانی یک غذای گیاهی خوشمزه است که شباهت زیادی به دلمه فلفل دارد. با این تفاوت که در تهیه این غذا فلفل دلمه‌ای ها از وسط نصف می‌شوند و در ضمن هیچ گوشتی در مواد داخل آن به کار نرفته است.

  • ۱۸,۳۴۹ بازدید
  • 4.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد مرغ و پستو

سالاد مرغ و پستو از جمله سالادهایی است که به تنهایی غذایی کامل است و اغلب همراه با نان سرو می‌شود. سس پستو بی‌نظیر را می‌توانید با ریحان، گردو و روغن زیتون تهیه کنید.

  • ۲۶,۳۵۹ بازدید
  • 3.8
    (18)
  • ۰ دیدگاه