آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: خمیر پای

شیرین

طرز تهیه بانوفی پای انگلیسی

بانوفی پای انگلیسی یه دسر به شدت پرطرفداره که به مواد اولیه زیادی نیاز نداره اما با همون چند تا مواد اولیه، یه جورایی جادو می کنه. سرو بانوفی پای خونگی هم که طبیعتاً لذت خاص خودش رو داره، مخصوصا چون تهیه کردنش خیلی آسونه. توی این دستور بانوفی پای با شیر عسلی تهیه میشه، […]

  • ۷,۵۰۸ بازدید
  • 4
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت بادمجان

این تارت بادمجان لذیذ و زیبا را حتماً باید امتحان کنید، مخصوصاً که تهیه آن هم خیلی راحت است. در ضمن این غذا برای گیاهخوارانی که تخم مرغ و پنیر میخورند هم گزینه خیلی خوبی است.

  • ۱۸,۶۲۴ بازدید
  • 3.7
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا تن ماهی و ذرت اسلایسی

خمیر مدتی در فر پخته می‌شود. سپس کمی ماست روی آن ریخته می‌شود که از خشک شدن خمیر جلوگیری می‌کند. بعد هم تن ماهی و ذرت و در آخر پنیر پیتزا ریخته می‌شود. خلاصه این که پیتزا اسلایسی تن ماهی در عرض حدود نیم ساعت تهیه می‌شود.

  • ۴۹,۶۸۵ بازدید
  • 3.3
    (101)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیتزا پاکتی

این پیتزا پاکتی کوچک و بامزه فقط احتیاج به خمیر پیتزا، پپرونی و پنیر و تخم مرغ دارد و کمی شبیه به پیراشکی پیتزاست. تهیه پیتزا پاکتی خیلی راحت است و ظاهر جالبی که دارد باعث می شود از غذاهای محبوب کودکان باشد. می توانید پپرونی را با قارچ یا گوشت چرخ کرده تفت داده هم جایگزین کنید.

  • ۱۶,۳۱۵ بازدید
  • 4
    (21)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیش اسفناج

کیش ها شباهت زیادی به پای ها دارند و تفاوت اصلی آنها این است که در تهیه مواد داخلی آنها از تخم مرغ استفاده می شود. کیش اسفناج غذایی سالم و مقوی است که تهیه آن هم کار زیاد سختی نیست.

  • ۳۹,۵۴۹ بازدید
  • 4.3
    (29)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کیش لورن

کیش لورن: فر را تا دمای 220 درجه سانتی گراد گرم کنید. روغن را در یک تابه متوسط داغ کنید. ژامبون یا سوسیس ها را ...

  • ۳۰۲ بازدید
  • 4
    (51)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه پای کدو حلوایی

فصل پاییز فرصت خیلی خوبی برای استفاده از کدوحلوایی است. کدوحلوایی میتواند به شکل پای کدو حلوایی ، سوپ کدو حلوایی،  چیزکیک کدو حلوایی، کدو حلوایی کبابی با سس مخصوص و خوشمزه وبسیاری اشکال دیگر سرو مصرف شود.  این میوه خوشمزه در هر غذا و دسری که باشد عطر و طعم بینظیری به آن میبخشد […]

  • ۲۶,۲۷۴ بازدید
  • 4.2
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پای اسفناج و پنیر ( یونان )

انواع پای شامل یک کراست یا لایه خمیری هستند که داخل آن ‌ها با مواد مختلف پر می‌شود. برخی پای‌ها مانند پای سیب و پای گردوی کاراملی با مواد شیرین و میوه‌ها پر می‌شوند و آن‌ها را به عنوان دسر سرو می‌نمایند. برخی از پای‌ها مثل پای گوشت و سیب‌زمینی و پای ماکارونی نیز با […]

  • ۵۲,۵۹۴ بازدید
  • 3.7
    (17)
  • ۱۰ دیدگاه