آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: خمیر فیلو

الهام

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج یکی از انواع بورک ترکی می باشد که یک میان وعده و یا پیش غذای سبک و خوشمزه است. بورک ترکیه ای با خمیر یوفکا و یا همان خمیر فیلو تهیه می شود. درون خمیر را با هر نوع موادی طبق ذائقه و سلیقه می توان پر کرد. یکی از پر طرفدار ترین […]

  • ۱۱۴,۹۷۷ بازدید
  • 3.5
    (80)
  • ۲ دیدگاه

الهام

طرز تهیه بورک سبزیجات

یکی از انواع بورک بورک سبزیجات است. میدانید که بورک (Borek) غذایی ترکیه ای است که پایه اصلی آن خمیر یوفکا می باشد. امروزه غذاهای متنوع و لذیذی را می توان با خمیر یوفکا تهیه کرد. اما یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین غذاها با خمیر یوفکا، بورک می باشد. این غذای ترکیه ای […]

  • ۲۶,۰۱۸ بازدید
  • 3.7
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر یونانی

دسر یونانی چیست؟ اسم اصلی دسر یونانی گالاکتُبورکو است! خب، فکر کنم حالا متوجه شدید چرا اسمش را گذاشتیم دسر یونانی… به هر حال تکرار این نام طولانی کمی دشوار هست. پس به گفتن همین بسنده میکنیم که این دسر خوشمزه از کشور یونان آمده. زیر و روی آن لایه های خمیر فیلو یا همان […]

  • ۳۱,۵۸۴ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

دسر بستنی باقلوا

دسر بستنی باقلوا   دسر بستنی باقلوا را عملاً می‌توان نسخه تابستانی باقلوا دانست. البته حتماً می‌گویید هنوز که تابستان نشده… ولی هوا آنقدر گرم هست که به فکر دسرهایی با بستنی باشیم. در ضمن این دسر آنقدر جذاب هست که اصلا نیازی به آوردن دلیلی برای تهیه آن نیست. فقط کافی است یک نگاه […]

  • ۱۷,۹۹۷ بازدید
  • 4.6
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه بورک گوشت

بورک گوشت چرخ کرده یکی از رایج ترین روش های تهیه بورک ترکی می باشد. در دستور طبخ بورک گوشت ترکیه می توانید به دلخواه هر نوع پنیری را به کار ببرید و بورک گوشت و پنیر خوشمزه ای را تهیه کنید.  در این دستور قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ترکی را […]

  • ۲۶۷,۲۰۷ بازدید
  • 3.6
    (352)
  • ۱۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه اسنک هات داگ و پنیر

طرز تهیه اسنک هات داگ و پنیر : خمیر را روی سطح کار قرار دهید و در گوشه بالایی خمیر مقداری پنیر و یک هات داگ قرار دهید و از بالا به سمت پایین خمیر ...

  • ۳۲,۸۵۱ بازدید
  • 4.6
    (20)
  • ۰ دیدگاه