آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: خلال بادام

سرآشپز بانو

ته چین گوشت

ته چین گوشت یه غذای باب میل افراد خوش اشتها است و هر کسی می تونه با توجه به سلیقه خودش انواع مختلف اون رو درست بکنه و ازش لذت ببره. به خاطر ظاهر شیک، ته چین معمولاً یکی از غذاهای مهمانی های ما ایرانی هاست. بر خلاف تصور افراد که فکر می کنند ته […]

  • ۱۸,۹۴۳ بازدید
  • 4.2
    (32)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه شله زرد فوری

شله زرد یه دسر سنتی و جذاب ایرانیه که همه مون خوب می شناسیمش. درسته که طرز تهیه آسونی داره اما یکمی وقت گیره. برای همین امروز میخوایم طرز تهیه ی شله زرد فوری رو آموزش بدیم. مخصوص مواقعی که نه وقت دارین و نه حوصله ی آشپزی کردن، ولی دلتون بدجوری هوس شله زرد […]

  • ۲۲,۶۰۱ بازدید
  • 4.4
    (33)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه فرنی بادام

فرنی بادام یکی از انواع فرنی است که با طعم جذاب بادام و هم چنین زیر دندان آمدن خلال های بادام؛ حسی متفاوت از فرنی ساده ایجاد می کند. فرنی بادام خواص بی شماری دارد و میتواند برای کاهش استرس، کنترل فشار خون، کنترل کم خونی و جلوگیری از بروز سرطان مفید باشد. فرنی بادام […]

  • ۲۹,۵۹۵ بازدید
  • 4
    (19)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوهان قم

سوهان قم یکی از خوشمزه ترین شیرینی¬های ایرانی است که معمولاً به عنوان عصرانه همراه با چای سرو می¬شود. اما شاید تا به حال به این فکر نکرده باشید که می¬توانید خودتان سوهان قم را در منزل تهیه کنید.

  • ۲۴۱,۱۹۴ بازدید
  • 3.7
    (395)
  • ۱۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه مرصع پلو

تهیه مرصع پلوی مجلسی کار دشواری نیست و تنها به کمی حوصله نیاز است تا مواد مختلف را جداگانه آماده کرد. با توجه به پرطرفدار بودن این غذای خوشمزه قصد داریم ...

  • ۱۹۴,۲۷۹ بازدید
  • 3.6
    (335)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قیمه نثار

طرز تهیه پلو قیمه نثار سنتی مجلسی : پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت ...

  • ۲۵۶,۹۵۹ بازدید
  • 3.6
    (600)
  • ۲۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شله زرد قالبی

برای خارج کردن شله زرد قالبی از قالب مدتی آن را خارج از یخچال قرار دهید و بعد دیواره ها را با چاقویی مرطوب و نازک از قالب جدا کنید و در یک بشقاب مرطوب(نه خیس) برگردانید..

  • ۳۹,۶۸۶ بازدید
  • 4
    (30)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سوهان عسلی

امروز تصمیم داریم روش تهیه سوهان عسلی مخصوص عید نوروز را آموزش دهیم. لازم به ذکر است با توجه به مواد به کار رفته در این نوع ...

  • ۱۳۸,۹۰۲ بازدید
  • 3.8
    (152)
  • ۲۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه حلوا خرما و دارچین

حلوا، یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب در شبه جزیره هند، خاورمیانه و ایران است. این دسر خوشمزه را در مناطق مختلف با مواد اولیه متفاوت و به روش‌های متنوعی درست می‌کنند. حلوای خرما و دارچین، یکی از انواع این دسر است که بیشتر در مناطق جنوبی کشورمان پخته می‌شود. استفاده از خرما در این […]

  • ۱۳۵,۴۷۹ بازدید
  • 3.8
    (110)
  • ۹ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه شله زرد

شله زرد : برنج را شب قبل با 1ليوان گلاب و 1 لیتر آب بگذاريد خيس بخورد ، حدود 10 ليوان آب را بگذاريد جوش بيايد سپس برنج را به ان اضافه كرده و هم بزنيد تا بجوشد ...

  • ۳۱۶,۱۶۹ بازدید
  • 3.6
    (584)
  • ۳۵ دیدگاه