آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: اسفناج

حدیث حیدری

ته چین اسفناج

خانم های عزیز و کدبانو آیا تا حالا اسم ته چین اسفناج رو شنیدید؟ بله درست متوجه شدید! خیال نکنید ته چین فقط ته چین مرغ یا ته چین گوشت هست و نمیشه این غذا رو به شکل گیاهی و خوشمزه تهیه کرد. ایران کوک قبلا هم به فکر وگان های عزیز بوده و ته […]

  • ۸,۶۱۸ بازدید
  • 3.3
    (9)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

تره اسفناج

 غذاهای محلی شهرهای مختلف ایران جای خودشون رو توی سفره های اکثر ایرانی ها باز کردن. به همین علت قصد داریم یه خورشت محلی گیلان به اسم تره اسفناج رو بهتون یاد بدیم. این غذا معمولا با پلو یا ماهی کولی سرخ شده سرو می شه. بعضی از غذاهای محلی این استان، مثل میرزا قاسمی، […]

  • ۱۷,۲۴۳ بازدید
  • 4.3
    (25)
  • ۰ دیدگاه

صبا

اسموتی آووکادو

نوشیدنی های خنک با مواد اولیه ی مختلف و به شیوه های گوناگون درست میشن و تو فصل تابستون طرفدارهای بیشتری پیدا می کنن. اسموتی یک نوشیدنی خنک در فصل تابستونه که در طعم های مختلف تهیه میشه. از اون جا که اسموتی ها با مواد اولیه ی سالم از جمله میوه های تازه درست […]

  • ۴,۷۹۰ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

خورش اسفناج گردو

خورش اسفناج گردو دامغانی یه خورش اصیل ایرانی بسیار مقوی و خوشمزه هست. از جمله خواص شگفت انگیز گردو این هست که گردو یه منبع غنی از چربی های سالم مثل امگا 3، پروتئین و فیبر هست. علاوه بر خورش اسفناج گردو که در این مطلب می خوام طرز تهیه اون رو بهتون آموزش بدم، […]

  • ۲۶,۱۴۷ بازدید
  • 3.8
    (57)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

طرز تهیه آش ساک

اگر شما هم مثل من از طرفداران پر و پاقرص سوپ و آش هستید، قطعاً انواع مختلف آش مثل آش اسفناج، آش عدس، آش شلغم، آش کشک، آش رشته و غیره را امتحان کردید و از خوردن آن ها به خصوص در هوای سرد زمستان و سفره افطار، در کنار عزیزان خود لذت بردید. حالا […]

  • ۱۵,۷۸۱ بازدید
  • 3.6
    (21)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه خورش ساک

اگه اهل استان های شمالی کشور نباشین، ممکنه خورش ساک رو نشناسین. در استان مازندران، گلستان و خصوصا شهر گرگان خورشت ساک یکی از غذاهای سنتی و محلی معروف منطقه به حساب میاد. این خورش به قدری خوشمزه ست که حتی در مراسم های مهم جشن یا عزا هم تهیه میشه و همه اکثرا دوستش […]

  • ۳۶,۱۰۳ بازدید
  • 4.2
    (45)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه آش اسفناج

آش اسفناج برای سرما خوردگی بسیار مناسب است. اگر آش سرما خوردگی درست می کنید می توان سیر و پیاز را سرخ نکرد و آن ها را به صورت درسته در قابلمه انداخت و پس از پخت خارج کرد و یا ...

  • ۳۳,۳۵۳ بازدید
  • 3.6
    (38)
  • ۲ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه اسفناج پلو

مطمئن هستم از خوردن اسفناج پلو خوشمزه لذت می برید پس در ادامه مطلب همراه من باشید تا مراحل تهیه پلو اسفناج  مجلسی رو یاد بگیرید و با فوت و فنش آشنا شوید...

  • ۱۹,۸۶۸ بازدید
  • 3.6
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سمیه

طرز تهیه املت قلبی

این موضوع سبب شد تا تصمیم بگیریم در این نوشته شما عزیزان را با روش تهیه املت قلبی آشنا کنیم اما حتما می دانید که این مواد را...

  • ۵,۱۹۹ بازدید
  • 5
    (3)
  • ۰ دیدگاه

الهام

طرز تهیه بورک اسفناج

بورک اسفناج یکی از انواع بورک ترکی می باشد که یک میان وعده و یا پیش غذای سبک و خوشمزه است. بورک ترکیه ای با خمیر یوفکا و یا همان خمیر فیلو تهیه می شود. درون خمیر را با هر نوع موادی طبق ذائقه و سلیقه می توان پر کرد. یکی از پر طرفدار ترین […]

  • ۱۱۴,۹۶۱ بازدید
  • 3.5
    (80)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج

حتماً شما هم به خوبی از خواص اسفناج مطلع هستید و میدانید که باید این سبزی مقوی را که حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است در برنامه غذایی خود بگنجانید. شاید تعجب کنید اما آش و بورانی تنها غذاهایی نیستند که میشود با اسفناج درست کرد. کیک و کاپ کیک اسفناج هم هست. […]

  • ۱۳,۰۹۷ بازدید
  • 4.5
    (18)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد اسفناج و انار

سالاد انار و اسفناج هیچ چیزی از خاصیت، زیبایی و طعم کم ندارد. شاید بهترین سالاد در منوی شام شب یلدا همین سالاد بی نظیر باشد. گردو و روغن زیتون از دیگر مواد پر خاصیت در این سالاد یلدایی هستند.

  • ۶۴,۹۴۱ بازدید
  • 3.5
    (43)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

پیراشکی کلم و قارچ

پیراشکی کلم و قارچ در اصل با نان تورتیلای خام آماده میشود که دستور آن قبلاً گفته شده، اما شما میتوانید از خمیر پیراشکی یا حتی نان های مشابه دیگر استفاده کنید. مواد داخل پیراشکی را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید

  • ۱۵,۶۶۱ بازدید
  • 4.3
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

گوجه پنیری

گوجه پنیری فینگرفودی ساده و بسیار زیباست که به سادگی تهیه می‌شود و می‌تواند کاربردهای مختلفی داشته باشد. مثلاً می‌تواند بخشی از یک سینی صبحانه رنگارنگ و متنوع باشد یا به عنوان دورچین در کنار غذاهای اصلی مختلفی سرو شود.

  • ۱۰,۵۲۶ بازدید
  • 4.3
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

رول مرغ مجلسی

رول مرغ مجلسی با پنیر فتا از آن غذاهای به یادماندنی و خوش طعمی است که ظاهر خیلی شیکی دارد. اگر قصد دارید مهمان‌هایتان را سورپرایز کنید و هنر آشپزی خودتان را به نمایش بگذارید این غذا یکی از بهترین گزینه‌هایی است که در اختیار دارید.

  • ۱۰,۸۶۲ بازدید
  • 3.4
    (17)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

املت گوجه و اسفناج

املت گوجه و اسفناج چیزی بیشتر از یک املت معمولی است. ترکیب تخم مرغ، اسفناج، گوجه و بیکن یک وعده سالم و مغذی را برای شما فراهم می‌کند که به سادگی و در مدت زمان کمی آماده می‌شود.

  • ۱۶,۳۵۸ بازدید
  • 4.7
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوفته اسفناج

کوفته اسفناج غذایی سالم و گیاهی است که طرفداران اسفناج باید حتماً آن را امتحان کنند. این کوفته‌های کوچک و خوشمزه خیلی راحت تهیه می‌شوند و حتی می‌توانید آنها را در فریزر نگه دارید و هر وقت خواستید در فر بگذارید و به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی سبک میل کنید.

  • ۲۳,۳۱۱ بازدید
  • 4.4
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیای آلفردو

لازانیای آلفردو با لایه‌های مرغ، قارچ، اسفناج و پنیر شامی پر از طعم‌های مختلف است که یک برش از آن هر کسی را سیر می‌کند! طعم فوق‌العاده خامه و پنیر پارمزان در سس آلفردو مزه این لازانیای خوشمزه را تکمیل می‌کند.

  • ۱۱,۵۴۴ بازدید
  • 3.3
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فلفل شکم پر یونانی

فلفل شکم پر یونانی یک غذای گیاهی خوشمزه است که شباهت زیادی به دلمه فلفل دارد. با این تفاوت که در تهیه این غذا فلفل دلمه‌ای ها از وسط نصف می‌شوند و در ضمن هیچ گوشتی در مواد داخل آن به کار نرفته است.

  • ۱۸,۳۲۷ بازدید
  • 4.3
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا پنه پنیری

پاستا پنه پنیری بدون استفاده از هیچ گوشتی تهیه می‌شود. سس این پاستا با استفاده از پنیر بلوچیز (پنیری فرانسوی با رگه‌های آبی)، شیر و کمی کره تهیه می‌شود. دو ماده دیگری که هم طعم پاستا پنه پنیری را بسیار لذتبخش تر می‌کنند و هم خاصیت آن را بیشتر می‌کنند، مغز گردو و برگ اسفناج هستند

  • ۱۴,۲۶۰ بازدید
  • 4.2
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج

قارچ شکم پر با پنیر و اسفناج قارچ یکی از سبزیجات خوش طعمی است که اگر در هر غذایی مورد استفاده قرار بگیرد، به آن طعم بسیار عالی خواهد داد. قارچ شکم پر و اسفناج یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده به عنوان پیش غذا می باشد. طرز تهیه: فر را با دمای 175 درجه گرم […]

  • ۱۵,۹۷۷ بازدید
  • 4.2
    (22)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پای اسفناج و پنیر با خمیر یوفکا

پای اسفناج و پنیر غذایی گیاهی و هیجان انگیز است که با کمی صبر و حوصله ظاهر بسیار جذابی نیز پیدا می‌کند و همه را مجذوب خود می‌نماید. برای تهیه پای اسفناج تنها احتیاج به اسفناج، پنیر فتا و پنیر خامه‌ای (یا ریکوتا) دارید. بقیه مواد، موادی هستند که به طور معمول در خانه پیدا می‌شوند. اسفناج با پیاز و سیر تفت داده می‌شوند. سپس با پنیر و تخم‌مرغ مخلوط می‌شوند. به همین راحتی مایه داخل پای اسفناج آماده می‌شود.

  • ۲۲,۳۹۷ بازدید
  • 3.1
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کاسرول سوسیس و تخم‌‌مرغ

به طور خلاصه بعد از تفت دادن همه مواد شیر و تخم‌مرغ و پنیر را روی آنها میریزیم و ظرف را حدود یک ساعت در فر می‌گذاریم. این صبحانه خوشمزه می‌تواند سورپرایزی برای مهمان‌های عید شما باشد که از شب قبل مواد آن را آماده کرده‌اید و صبح خیلی راحت با قرار دادن ظرف در فر، آن را تهیه کرده‌اید.

  • ۱۶,۶۹۸ بازدید
  • 3.5
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

رول مرغ شکم پر

رول مرغ شکم پر، غذایی فوق العاده خوشمزه و هیجان انگیز است که تهیه آن فقط احتیاج به کمی حوصله دارد. ظاهر این سینه مرغ شکم پر جنان جذاب است که حتماً بعد از یک بار امتحان کردن آن، تصمیم میگیرید آن را در میهمانی های خود سرو کنید.

  • ۲۲,۵۹۰ بازدید
  • 3.8
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کیش اسفناج

کیش ها شباهت زیادی به پای ها دارند و تفاوت اصلی آنها این است که در تهیه مواد داخلی آنها از تخم مرغ استفاده می شود. کیش اسفناج غذایی سالم و مقوی است که تهیه آن هم کار زیاد سختی نیست.

  • ۳۹,۵۲۸ بازدید
  • 4.3
    (29)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی

سالاد اسفناج و قارچ ایتالیایی سالادی بسیار مقوی، پرخاصیت و خوش طعم است. این سالاد خوشمزه را می توان بصورت جدا یا در کنار انواع غذاهای گوشتی...

  • ۲۸,۷۸۵ بازدید
  • 3.9
    (50)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

لازانیا رولی مرغ و اسفناج

لازانیا رولی مرغ و اسفناج روشی جدید برای پخت لازانیاست که خوردن آن را راحتتر می کند و به همین دلیل مناسب سرو در میهمانی هاست. این نوع لازانیا با ...

  • ۱۴,۰۴۷ بازدید
  • 4
    (49)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاستا صدفی مرغ و اسفناج

جامبو شلز یا پاستای صدفی یکی از انواع پاستاست که بدلیل ظاهر جالبی که دارد بسیار مناسب میهمانی و پذیرایی است. پاستا صدفی مرغ و اسفناج یکی ازانواع...

  • ۲۵,۸۴۵ بازدید
  • 4
    (86)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه املت ماسالا (هندی)

طرز تهیه املت ماسالا: پیاز را پوست بکنید و ریز خرد کنید. گوجه را دو نیم کنید، با قاشق دانه‌های گوجه را دربیاورید و دور بریزید؛ سپس گوجه را ...

  • ۱۵,۷۱۴ بازدید
  • 4.2
    (47)
  • ۸ دیدگاه