آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: اسانس نعنا

سرآشپز بانو

طرز تهیه دسر پاناکوتای نعنایی

دسر پاناکوتای نعنایی طعم دیگری از پاناکوتا است که قبلاً آن را آموزش دادیم. این دسر هم مثل دیگر انواع پاناکوتا از گرم کردن خامه و مخلوط کردن آن با شکر و پودر ژلاتین تهیه می‌شود و البته بعد از آن لازم است دسر مدتی در یخچال خنک شود. تفاوت اینجاست که این بار از مقداری اسانس نعنا و برگ نعنای تازه در تهیه دسر استفاده می‌شود که طعم تازگی و طراوت به آن می‌دهد.

  • ۱۷,۷۴۰ بازدید
  • 3.8
    (26)
  • ۰ دیدگاه