آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: ادویه کاری

حدیث حیدری

غذای درشته (دزفول)

امروز باز هم قصد داریم شما رو با یکی از غذاهای ایرانی سنتی آشنا کنیم. اسم این خوراکی خوشمزه غذای درشته هستش. اصالت درشته به شهر دزفول برمی گرده. به این غذا یریشه یا گمنه هم گفته میشه. البته این غذا رو با گمنه بوشهری که قبلا آموزش دادیم اشتباه نگیرید. درسته که هردو با […]

  • ۱۵,۵۱۰ بازدید
  • 3.8
    (16)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

خورش ترشی گرما

خورش ترشی گرما یا به زبان آذری تورشی قورما یکی از غذاهای خیلی خوشمزه استان اردبیله. توی این خورش خاص از لوبیا چیتی استفاده میشه، به همین جهت طعمی متفاوت و البته دوست داشتنی داره. توی این غذا آبغوره به عنوان چاشنی به کار برده میشه، به خاطر همین برای کسانی که طرفدار غذاهای ترش […]

  • ۱۴,۶۴۶ بازدید
  • 3.8
    (11)
  • ۲ دیدگاه

سپیده

کوفته آلو

مطمئنم شما همراهان عزیز ایران کوک با طرز تهیه کوفته بلغور، کوفته عدس، طرز تهیه کوفته برنجی، کوفته بوقلمون و کدو سبز و انواع دیگر کباب و کوفته آشنا هستین و اگه از طرفدارهای پر و پا قرص کوفته هستین خبر خوشی براتون دارم. در این مطلب می خوام طرز تهیه یه مدل جدید کوفته […]

  • ۱۴,۹۸۶ بازدید
  • 3.8
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاکورا سبزیجات

پاکورا غذای هندی خوشمزه ای است که انواع مختلفی دارد. پاکورا سبزیجات از جذاب ترین و محبوب ترین آنهاست. همان طور که میدانید هندی ها اغلب به غذاهای گیاهی علاقه زیادی دارند. به همین خاطر هم اگر دنبال غذاهای گیاهی هستید، در بین غذاهای هندی میتوانید گزینه های جذاب و متنوعی پیدا کنید. در اینجا […]

  • ۳۶,۳۱۶ بازدید
  • 4.5
    (51)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه ماهی در فر

تهیه کردن غذا با ماهی روش های بسیاری دارد. دنیای گسترده و رنگارنگ غذاهای دریایی طرفداران زیادی دارد و برای هر سلیقه ای میتواند مناسب باشد. امروز قصد داریم یک روش تهیه ماهی در فر را آموزش دهیم که روشی بسیار هوشمندانه و البته خوش عطر و طعم است. هر فردی سلیقه و نظر متفاوتی […]

  • ۲۲۲,۷۳۶ بازدید
  • 3.5
    (227)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه فلافل اهوازی

فلافل اهوازی از غذاهای جنوبی و عربی ای است که مورد علاقه همه ی ما ایرانی هاست. چگونگی طرز تهیه فلافل مثل بیرون سوالی است که برای همه ی طرفداران فلافل پیش می آید. اما مساله مهم تر روش تهیه فلافل اهوازی اصل است. فلافل اصل عموما از نخود و مقدار زیادی ادویه های تند […]

  • ۹۶,۳۴۲ بازدید
  • 3.9
    (82)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

تارت بادمجان

این تارت بادمجان لذیذ و زیبا را حتماً باید امتحان کنید، مخصوصاً که تهیه آن هم خیلی راحت است. در ضمن این غذا برای گیاهخوارانی که تخم مرغ و پنیر میخورند هم گزینه خیلی خوبی است.

  • ۱۸,۶۲۱ بازدید
  • 3.7
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو با گل کلم و بروکلی

پلو با گل کلم و بروکلی جدیدترین غذایی است که باید امتحان کنید. این غذا با ترکیب ادویه‌های متنوع و خوش عِطر یادآور غذاهای هندی است ولی اگر مایل باشید می‌توانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل تند طعم آن را کمی به سلیقه خود تغییر دهید.

  • ۳۰,۵۲۶ بازدید
  • 3.7
    (21)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ماهی سالمون کنجدی

ماهی سالمون کنجدی یک غذای دریایی آسیای شرقی فوق‌العاده است. سالمون به خودی خود از ماهی‌های لذیذی است که در ضمن سرشار از پروتئین با کیفیت و امگا۳ هم هست. اگر این ماهی فوق‌العاده را با یک سس کنجد بی‌نظیر هم سرو کنید دیگر هیچ چیزی کم و کسر ندارد.

  • ۷,۰۵۹ بازدید
  • 3.1
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه سالاد مرغ کاری

سالاد مرغ یکی از آسانترین غذاهایی است که می‌توانید تهیه کنید و در یخچال نگه دارید. می‌توانید سالاد مرغ را به عنوان شامی سالم و مقوی میل کنید. چون به جای سس مایونز از ماست یونانی استفاده شده سالاد کم چربی است.

  • ۲۸,۶۰۱ بازدید
  • 3.7
    (32)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پلو مرغ کاری فوری

ویژگی اصلی این پلو مرغ، ادویه ی کاری است و همان طور که از اسمش پیداست، سریع تر از آنچه فکرش را می کنید آماده می شود. همان طور که برنج در حال طبخ است، مرغ را تکه تکه و پیاز را سرخ می کنید. سسی از ماست و خامه و پودر کاری تهیه می کنید. با کمی گشنیز کار تمام می شود و در عرض نیم ساعت پلو مرغ کاری آماده است و می توانید غذایی جدید و هیجان انگیز را تجربه کنید.

  • ۱۴,۳۵۲ بازدید
  • 3.9
    (56)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

مرغ کاری

خورش کاری مرغ : پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود ، پودر کاری را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه کاری بلند شود ...

  • ۷۱,۴۶۵ بازدید
  • 3.4
    (46)
  • ۳ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورشت ازگیل ژاپنی

خورشت ازگیل ژاپنی : برای تهیه خورش ازگیل ژاپنی ابتدا ازگیل ها را بشویید و پوست بکنید و هسته های ازگیل ها را خارج کنید سپس ازگیل ها را ریز خرد کنید ...

  • ۳۴,۳۴۵ بازدید
  • 3.7
    (11)
  • ۵ دیدگاه