آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: آرد ذرت

حدیث حیدری

کوکوی اشپل

کوکوی اشپل هم یکی از غذاهای سنتی شمال کشورمون و به ویژه استان گیلان هست. مطمئنا همه این حرف  رو قبول دارند که شمالیا غذاهای خوشمزه زیادی دارند، غذاهایی مثل میرزا قاسمی، کوکو باقالی، کال کباب، مرغ ترش و … به خوبی این نکته رو نشون میدن. شاید راز این همه خوش طعمی استفاده زیاد […]

  • ۵,۷۴۵ بازدید
  • 2
    (4)
  • ۰ دیدگاه

حدیث حیدری

پفک خانگی

وقتی صحبت از تنقلات خونگی میشه بیشتر خانم ها ممکنه بگند که می تونند شکلات خانگی یا بیسکویت رژیمی درست کنند. اما اسم پفک خانگی باعث تعجب میشه. چون بیشتر مردم هر وقت هوس پفک می کنند معمولا به سوپرمارکت میرن و یه بسته آماده می خرند. اما همه چیز خوشمزه تر میشه وقتی که […]

  • ۷,۰۷۲ بازدید
  • 3.9
    (11)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه چیپس ذرت

خوردن تنقلات به عنوان عصرانه و میان وعده، نه فقط برای بچه ها، برای بزرگترها هم جذاب و لذیذه. اما چیزی که اهمیت داره، انتخاب یه میان وعده ی سالم و مقویه که برای سلامتی بدن مضر نباشه. متاسفانه تو این موقعیت ها، اغلب بچه ها به سراغ چیپس و پفک میرن و نمی دونن […]

  • ۱۲,۲۲۷ بازدید
  • 4
    (14)
  • ۰ دیدگاه

صبا

طرز تهیه شیرینی گل مینا

نزدیک عید که میشه، همه دنبال درست کردن شیرینی های مخصوص عید می گردن. شیرینی هایی که هم خوشمزه باشه و هم درست کردنشون آسون باشه. شیرینی های زیادی وجود داره که میشه به عنوان شیرینی عید از اون ها استفاده کرد. درسته که شیرینی های عید خیلی متنوع هستند و انتخاب اون ها بسته […]

  • ۳۰,۶۱۹ بازدید
  • 4.1
    (84)
  • ۲ دیدگاه

سپیده

کالباس خانگی

کالباس یکی از پرطرفدارترین، پرکاربردترین و صد البته از خوشمزه ترین مواد غذایی هست. شما به کمک کالباس می تونین هزاران مدل پیش غذا و فینگر فود و غذاهای هیجان انگیز و متنوع درست کنین و سفره های رنگین تری داشته باشین مثل طرز تهیه رول کالباس و خیارشور، طرز تهیه رولت اسفناج و کالباس، […]

  • ۱۴,۳۸۴ بازدید
  • 4.8
    (24)
  • ۷ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه کوکو پیاز

اگه طرفدار انواع کوکو و کتلت هستین و دوست دارین در دنیای کوکوها گردش کنین، ازتون دعوت می کنم که کوکو پیاز رو هم امتحان کنین. کوکوی پياز یه طعم جدید رو به دنیای کوکو آورده. خواص کوکوی پياز بسیار زیاده و همون طور که میدونین پياز برای سلامتی قلب و استخوان و همین طور […]

  • ۲۵,۵۱۵ بازدید
  • 3.9
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سوفله ذرت

سوفله ذرت لذیذ و خوش آب و رنگ شیرینی خیلی کمی دارد و میتواند به عنوان دسر یا غذای جانبی در کنار غذای اصلی شما سرو شود. سوفله ظاهر شیک و زیبایی دارد و میتوانید از آن در مهمانی ها و مجالس نیز استفاده کنید.

  • ۶,۱۸۲ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی کادایف ترکیه ای

شیرینی کادایف یک دسر ترکیه ای جذاب و خوشمزه است که با خمیر رشته شده مخصوصی به نام رشته کادایف تهیه می‌شود. این رشته ها همان خمیر فیلو هستند که رشته شده است.

  • ۲۳,۲۵۵ بازدید
  • 4.3
    (15)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

فینگرفود فلفل با ذرت

فینگرفود فلفل با ذرت خیلی راحت و بدون دردسر تهیه می‌شود و در مجموع نیم ساعت بیشتر وقت شما را نمیگیرد. فقط باید مخلوطی از آرد ذرت، ذرت و پنیر چدار تهیه کنید و آن را داخل فلفل‌ها بریزید. قسمت بعدی که اختیاری است پیچیدن کالباس سرخ شده دور فلفل‌هاست. فینگرفودها بعد از ۲۰ دقیقه پخت در فر آماده می‌شوند.

  • ۱۰,۷۳۵ بازدید
  • 4.3
    (13)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ذرت با هات داگ

نان ذرت با هات داگ برتر را می‌توانید به سادگی با چند ماده اولیه که به راحتی در دسترس شما هستند تهیه کنید. فقط کافی است همه مواد خمیر را با هم مخلوط کنید که نان ذرت را تشکیل خواهند داد. سپس هات داگ‌ها وسط این خمیر قرار می‌گیرند و نان شما در فر پخته می‌شود.

  • ۱۵,۳۰۵ بازدید
  • 4.1
    (24)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

کورن داگ سیب زمینی سرخکرده

کورن داگ سیب زمینی سرخکرده فوق‌العاده خوشمزه است و برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب است، به ویژه موقع تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی! کورن داگ سیب زمینی سرخکرده خیلی شبیه به کورن داگ معمولی است و تقریباً به همان سادگی تهیه می‌شود.

  • ۳۰,۲۵۱ بازدید
  • 4.5
    (29)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بستنی چوبی پسته ای

برای تهیه بستنی چوبی پسته ای، لازم است شیر بجوشد و غلیظ شود. سپس باید با شکر شیرین شده و با هل و زعفران طعم و رنگ بگیرد. در آخر هم به آن پسته خرد شده اضافه می‌شود. پسته‌های خرد شده موقع خوردن بستنی چوبی زیر دندان می‌روند و آن را خوشمزه‌تر می‌کنند.

  • ۱۲,۶۳۰ بازدید
  • 4.2
    (17)
  • ۷ دیدگاه

سرآشپز بانو

کورن داگ

کرن داگ یک میان وعده فوق‌العاده خوشمزه است که خیلی هم راحت و آسان تهیه می‌شود. فقط کافی است هات داگ ها را از وسط نصف کنید و سیخ چوبی را داخل آنها فرو کنید. بعد فقط احتیاج به یک خمیر خوب از آرد ذرت دارید تا هات داگ ها را در آن فرو ببرید و سرخ کنید.

  • ۲۳,۶۸۴ بازدید
  • 4.2
    (28)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

پولنتا

پولنتا یک غذای رایج ایتالیایی است که از حل کردن و پختن آرد ذرت در آب و غلیظ شدن آن تهیه می‌شود. معمولاً به ازای هر پیمانه آرد ذرت، ۴ پیمانه آب استفاده می‌شود. گاه به جای آب از شیر، آب گوشت یا مرغ یا ترکیبی از آنها هم استفاده می‌شود که به پولنتا طعم بیشتری می‌دهد.

  • ۲۰,۰۵۷ بازدید
  • 4.2
    (21)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

نان ذرت شکم پر

نان ذرت شکم پر شامی عالی، خوشمزه و کامل است. نان ذرت به تنهایی هم خوشمزه است. اما برای داشتن ساندویچ نان ذرت لازم نیست نان و مواد داخل ساندویچ جدا از هم تهیه شوند. بلکه کافی است مخلوط گوشت به صورت لایه‌ای وسط خمیر نان قرار بگیرد و داخل فر پخته شود.

  • ۱۵,۰۳۶ بازدید
  • 4.5
    (24)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

زولبیای مخصوص پنیری

این بار نوبت زولبیای مخصوص است که با پنیر خانگی تهیه می‌شود. البته می‌توانید از پنیر آماده هم استفاده کنید. اما پنیر خانگی برای تهیه زولبیای مخصوص مناسب‌تر است.

  • ۱۶,۴۹۸ بازدید
  • 3.7
    (49)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکی گردو و دارچین (بیسکوتی)

کوکی گردو و دارچین در واقع نوعی بیسکوتی یا کوکی ایتالیایی است. بیسکوتی در ایتالیا با طعم‌های مختلف تهیه می‌شود و از کوکی‌های قدیمی و معروف این کشور است.

  • ۱۰,۹۵۹ بازدید
  • 3.7
    (18)
  • ۶ دیدگاه

سرآشپز بانو

شیرینی شانسی (فورچون کوکی)

شیرینی شانسی، یک شیرینی ترد و بامزه است که فرم خاص و متفاوتی دارد. با وجود اینکه عده ای تصور می کنند شیرینی شانسی از افسانه های چینی گرفته شده است، ظاهراً منشأ آن کشور آمریکاست. ویژگی منحصر به فرد شیرینی شانسی این است که می توان وسط آن یک تکه کاغذ پنهان کرد که روی آن جمله ای حکیمانه یا پیش بینی آینده ی فرد نوشته شده است.

  • ۱۴,۹۸۵ بازدید
  • 4
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مافین هات داگ

مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیار آسان و سریع دارد. این مافین ها را با سس قرمز نوش جان کنید و ...

  • ۲۰,۰۳۰ بازدید
  • 4
    (83)
  • ۷ دیدگاه