آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: آب نارنج

حدیث حیدری

لوه کباب

لوه کباب یک غذای مازندرانیه که خیلی لذیذ و خوش طعمه. این غذا با استفاده از گوشت گوسفند و پیاز فراوان تهیه میشه و همین ترکیب راز خوشمزگی بینهایتش به حساب میاد. در بعضی مناطق استان به این کباب شِلِبَره هم گفته میشه و بر خلاف اسمش داخل تابه یا قابلمه آماده میشه. طرز تهیه […]

  • ۸,۹۹۷ بازدید
  • 3.8
    (12)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه قورمه سبزی رستورانی

برای بسیاری از ما پیش آمده غذایی را در رستوران خورده‌ایم و مزه آن زیر زبان‌مان مانده است؛ در این مواقع برای همه ما این سوال پیش می‌آید که ترفندهای پخت این غذا در رستوران چیست. در این مطلب می‌خواهیم روش تهیه قورمه سبزی رستورانی را آموزش دهیم و ببینیم رستوران‌ها چه می‌کنند که قورمه […]

  • ۷,۰۲۶ بازدید
  • 4.4
    (8)
  • ۲ دیدگاه

صبا

شربت نارنج

شربت ها یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی ها هستن که میشه اون ها را در کنار وعده های غذایی و یا هنگام تشنگی میل کرد. در بین انواع شربت، شربت های سنتی مانند شربت به لیمو بهار نارنج یا شربت سکنجبین عطر و طعم فوق العاده ای دارن. بعضی از شربت ها معمولا در فصل […]

  • ۲۷,۲۰۵ بازدید
  • 4.4
    (26)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

ترش واش

این مطلب برای عاشقان غذاهای شمالی مثل خورش ملاقورمه شمالی، خورش سیر انار و خورشت ناردون و دوستداران خطه سر سبز گیلان هست. در این مطلب طرز تهیه خورش ترش واش یا آبکی خورش رو بهتون آموزش میدم. باید اعتراف کنم ترش واش یکی از خوشمزه ترین غذاهای روی زمینه. بعد از یک بار امتحان […]

  • ۴۰,۶۰۴ بازدید
  • 4.2
    (70)
  • ۱ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه خورش ساک

اگه اهل استان های شمالی کشور نباشین، ممکنه خورش ساک رو نشناسین. در استان مازندران، گلستان و خصوصا شهر گرگان خورشت ساک یکی از غذاهای سنتی و محلی معروف منطقه به حساب میاد. این خورش به قدری خوشمزه ست که حتی در مراسم های مهم جشن یا عزا هم تهیه میشه و همه اکثرا دوستش […]

  • ۳۶,۱۱۲ بازدید
  • 4.2
    (45)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه شربت پرتقال

شربت پرتقال نوشیدنی خوشمزه و خوش رنگیه که تمام ایام سال طرفدار خودش رو داره. اما تهیه کردن اون باید توی فصل زمستون که پرتقال ها رسیده می شن، انجام بشه. تهیه کردن این شربت روش های مختلفی داره که ما توی این دستور سه روش رو برای شما آوردیم. روش اول که در ادامه […]

  • ۲۵,۱۴۵ بازدید
  • 3.5
    (36)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه خورش چغرتمه (گیلان)

خورش چغرتمه: مرغ را تمیز کنید و بعد از چند تکه کردن، آن را با کمی آب، زردچوبه، فلفل و نمک بپزید. تخم مرغ ها را در ظرفی با چنگال بزنید تا ...

  • ۶۵,۸۸۵ بازدید
  • 3.9
    (93)
  • ۱ دیدگاه