Generic selectors

آرشیو | نکات آشپزی | ترفندهای آشپزی خوراک RSS برای این بخش

گرفتن آب انار در خانه

۱۱,۷۲۶ بازدید
گرفتن آب انار در خانه

انار خواص و فواید بسیاری دارد و از زمان های قدیم هم مانند دارو مورد استفاده قرار میگرفته است. از خواص و فواید انار و آب انار میشود به اثرات درمانی و دارویی آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان از جمله سرطان پروستات اشاره کرد. به گفته محققان مصرف روزانه […]

راهنمای تهیه تخم مرغ آب پز

۴,۷۹۱ بازدید
راهنمای تهیه تخم مرغ آب پز

  ساده ترین راه برای درست کردن تخم مرغ های آبپز (عسلی، نیم عسلی ​​و سفت!)   تخم مرغ آب پز؟! درست کردن تخم مرغ آب پز خیلی ساده به نظر میرسد و واقعا هم همینطور است (اگر هدف شما تخم مرغ آب پز سفت باشد). آنها را در یک ظرف آب داغ قرار دهید […]

راهنمای جلا دادن ظروف چدنی

۳,۲۶۰ بازدید
ظروف چدنی

حالا که ظرف چدنی خریده اید، چه کاری با آن انجام می دهید؟ راهنمای ما را بخوانید تا همه نکاتی را که باید برای جلا دادن ظروف چدنی بدانید، بیاموزید تا غذاهایتان فوق العاده شود.       مطالبی که در این مقاله می خوانید مقدمه چرا از ظروف چدنی استفاده کنیم؟ جلا دادن یعنی […]

ترفندهای آشپزی (۱)

۱۱,۲۴۶ بازدید
ترفندهای آشپزی

    در اینجا تعدادی از ترفندهای آشپزی را مطرح می کنیم که کارهای آشپزخانه را به مراتب راحت تر می‌کنند. شاید تصور کنید فقط یک آشپز حرفه‌ای لازم است ترفندهای آشپزی را بداند اما نکاتی که در اینجا بیان می‌کنیم بسیار ساده هستند و به درد هر کسی می‌خورند.   ۱– ترفند آب گوشت/مرغ/سبزیجات […]

چطور کیکی با سطح صاف بپزیم؟

۵۳,۲۳۴ بازدید
کیک مسطح

برای مسطح شدن سطح کیک چند راه وجود دارد. کم کردن دمای فر و استفاده کردن از نوارهای حوله ای از این دست هستند.

باترمیلک

۱۲,۷۱۹ بازدید
باترمیلک

باترمیلک: باترمیلک مایعی ترش است که پس از عملیات کره گیری خامه حاصل می شود و …

نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

۱۱,۶۶۲ بازدید
نحوه تهیه آب آهک و مصارف آن

جهت تهیه برخی مربا‌ها (مثل کدو حلوایی یا پوست پرتقال و گریپ فروت که تلخ است) و ترد کردن آنها ، از آب آهک استفاده می شود …

نکاتی درباره خرید و ذخیره نان تست

۷,۶۸۶ بازدید
نکاتی درباره خرید و ذخیره نان تست

بر اساس اصول بدست آمده در حین کارکردن با نان تست وانواع نان‌ها با ضخامت و قطعات مختلف، بهترین حالت برای تهیه اغلب تست‌ها …

آموزش پخت پلو با پلوپز

۶۴,۹۷۱ بازدید
آموزش پخت پلو با پلوپز

آموزش پخت پلو و ته دیگ عالی با پلوپز : پخت برنج با پلوپز هم سریع و هم بسیار ساده است ، در پلوپز هم مانند قابلمه …

فوت و فن های ته چین خوشمزه

۴۳,۰۶۱ بازدید
فوت و فن های ته چین خوشمزه

فوت و فن های ته چین خوشمزه : در تهیه ته چین میتوانید از تخم مرغ کامل یا فقط زرده تخم مرغ استفاده کنید که به ازای 1 تخم مرغ 2 عدد زرده …

روش های نگهداری و حفظ طعم قهوه

۶,۷۸۷ بازدید
روش های نگهداری و حفظ طعم قهوه

نگهداری قهوه و حفظ عطر و طعم قهوه : برای نگهداری پودر قهوه یا دانه‌های قهوه را درون قوطی‌ فلزی یا ظرف شیشه‌ای تیره‌ بریزید …

روش های نگهداری و حفظ طعم چای

۶,۷۳۰ بازدید
روش های نگهداری و حفظ طعم چای

نگهداری چای و حفظ عطر و طعم چای : چای را در جای خشک نگهداری کنید ، اگر چای خشک بیشتر از چند روز در مکان مرطوب بماند کپک میزند …

روش های صحیح رول کردن رولت

۱۴,۹۹۰ بازدید
روش های صحیح رول کردن رولت

آموزش روش های صحیح رول کردن رولت : کیک را با کمک پارچه رول کنید ، همزمان با رول کردن پارچه نیز مابین رولت قرار میگیرد …

آموزش تمیز کردن پای مرغ

۱۵,۴۲۰ بازدید
آموزش تمیز کردن پای مرغ

آموزش تمیز کردن پاهای مرغ : داخل قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس پاهای مرغ را اضافه کنید و …

لیست جایگزین مواد در آشپزی و شیرینی پزی

۵۱,۲۷۶ بازدید
لیست جایگزین مواد در آشپزی و شیرینی پزی

لیست جایگزینی مواد در آشپزی و شیرینی پزی : 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر ، 1 لیوان باتر میلک 1 لیوان شیر + 1 قاشق غذاخوری…

نکته های طلایی پخت برنج

۱۲,۲۲۶ بازدید
نکته های طلایی پخت برنج

نکته های طلایی پخت برنج : برای سفید شدن رنگ پلو میتوانید چند قاشق ماست داخل قابلمه برنج در حال جوشیدن بریزید …

عمل آوردن خمیر مایه

۸۴,۷۰۲ بازدید
عمل آوردن خمير مايه

عمل آوردن خمیر مایه فوری : به طور کلی برای عمل آوردن خمیر مایه به ازای 1 قاشق غذاخوری خمیرمایه شما به 1/2 قاشق چایخوری شکر و …

10 نکته طلایی در پخت لازانیا

۲۰,۷۵۲ بازدید
10 نکته طلایی در پخت لازانیا

10 نکته طلایی برای تهیه بهترین لازانیا : وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه و پس از گذاشتن ورقه های لازانیا فقط سس سفید و روی ان پنیر فراوان بریزید و …

آموزش تمیز کردن آناناس

۳۱,۴۲۱ بازدید
آموزش تمیز کردن آناناس

آموزش تمیز کردن و برش زدن آناناس : ابتدا آناناس را بشویید سپس برگ های اناناس را با چاقو جدا کنید و دور بیندازید و …

آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو

۱۹,۴۶۲ بازدید
آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو

آموزش تمیز کردن و پخت آرتیشو به صورت تصویری : داخل ظرفی اب و برش لیمو ترش بریزید سپس آرتیشوها را 15 دقیقه در آن خیس دهید و ابکشی کنید و …

10 اشتباه رایج آشپزی

۲۳,۰۷۴ بازدید
10 اشتباه رایج آشپزی

10 اشتباه رایج در آشپزی و راه حل های آن : جابجا کردن یکی از مواد غذایی با دیگری همیشه جواب نمیدهد ، بعنوان مثال استفاده از بیکینگ پودر به جای استفاده از …

آموزش تمیز کردن لوبیا سبز

۱۹,۲۶۳ بازدید
آموزش تمیز کردن لوبیا سبز

آموزش تمیز کردن و خرد کردن لوبیا سبز : برای تهیه برنج لوبیاها را ریز تر و برای تهیه خورش لوبیاها را درشت تر خرد کنید و …

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

۵۹,۵۴۲ بازدید
آموزش تهیه خلال پوست پرتقال

آموزش تهیه خلال پوست پرتقال عالی : خلال پوست پرتقال برای تزیین انواع دسر ، طعم دار کردن کیک و شیرینی ، تزیین برنج و … کاربرد دارد …

راهنمای خرید و نگهداری کدو حلوایی

۳۷,۴۵۹ بازدید
راهنمای خرید و نگهداری کدو حلوايی

راهنمای خرید و نگهداری و تمیز کردن کدو حلوایی : کدو حلوایی را میتوانید به هر شکل و اندازه ای که دوست دارید برش بزنید ، برای شروع بخش بالایی کدو حلوایی …

آموزش پخت لبو

۱۷۳,۰۶۰ بازدید
آموزش پخت لبو

آموزش 2 مدل پخت لبو قرمز خانگی شیرین و خوشمزه : چغندرها را خوب بشویید ، داخل قابلمه 3 لیوان آب بریزید و چغندرها را داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید …

آموزش دانه کردن انار

۲۸,۹۵۷ بازدید
آموزش دانه کردن انار

آموزش روش صحیح دانه کردن انار قرمز : برای دانه کردن انار روش های مختلفی وجود دارد مانند نصف کردن انار و ضربه زدن با پشت قاشق که به این صورت دانه ها …

آموزش دم کردن چای

۵۹,۱۹۵ بازدید
آموزش دم کردن چای

آموزش بهترین روش دم کردن چای : برای هر قوری بسته به نوع چای 1 – 2 قاشق چایخوری چای کافیست ، بهتر است 2/3 قوری را با آب جوش پر کنید …

آموزش تمیز کردن کنگر

۲۳,۹۶۹ بازدید
آموزش تمیز کردن کنگر

آموزش تمیز کردن کنگر : کنگر مانند کرفس چند شاخه است ، ابتدا به اندازه یک انگشت از پایین گیاه جدا کنید و دور بیندازید …

آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

۲۴,۶۷۳ بازدید
آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

فیله کردن ماهی : این آموزش برای بریدن ، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی ها کاربرد دارد …

مشکلات رایج در پخت کیک

۷۵,۱۷۸ بازدید
مشکلات رایج در پخت کیک

پخت کیک : معرفی مشکلات رایج در پخت کیک و روش های برطرف کردن مشکلات و پخت بهتر کیک…

انواع ژلاتین و کاربرد آن

۹۲,۶۷۸ بازدید
انواع ژلاتین و کاربرد آن

دسرهایی که با ورقه ژلاتینی تهیه میشوند شفاف تر …

آموزش پوست کندن گوجه فرنگی

۲۵,۱۳۰ بازدید
آموزش پوست کندن گوجه فرنگی

پوست کندن گوجه : گوجه فرنگی را بشویید سپس در بخش بالا و پایین پوست آن یک برش نازک + بزنید …

مقیاس های اندازه گیری مواد

۱۳۰,۱۸۰ بازدید
مقیاس های اندازه گیری مواد

واحدهای اندازه گیری مواد غذایی : تبدیل گرم به لیوان ، تبدیل گرم به پیمانه ، تبدیل گرم به قاشق ، پیمانه اندازه گیری …

روش دم کردن زعفران

۱۲۴,۴۱۴ بازدید
روش دم کردن زعفران

دم کردن زعفران : هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد …

آموزش تمیز کردن میگو

۳۸,۵۷۲ بازدید
آموزش تمیز کردن میگو

تمیز کردن میگو : ابتدا سر میگو را با یک دست و بدن میگو را با دست دیگر بگیرید تا ثابت شود سپس با حرکت یکی از دست ها سر میگو را …

آموزش تمیز کردن ماهی قزل آلا

۷۱,۷۷۹ بازدید
آموزش تمیز کردن ماهی قزل آلا

آموزش کامل تمیز کردن و فیله کردن ماهی قزل الا : ماهی را بشویید و روی سطح کار قرار دهید ، پولک های ماهی را با استفاده از چاقو جدا کنید و …

چند نکته کاربردی در مورد میوه

۲۵,۶۷۷ بازدید

چند نکته کاربردی : برای شکستن نارگیل ابتدا الیاف آنرا کاملاً جدا کنید ، بر روی نارگیل لکه هایی وجود دارد ، آن قسمت ها را سوراخ و شیره نارگیل را خارج کنید …

قلم مخصوص تزئینات غذا

۲۹,۹۹۳ بازدید

تزیین غذا با قلم مخصوص : تزئین غذا با قلم مخصوص ایده ای جالب و اسان است ، شما میتوانید از لوازم مشابه استفاده کنید ، این تصاویر برای پرورش حس خلاقیت شماست …

آموزش تکه کردن مرغ

۶۵,۳۵۶ بازدید

آموزش تصویری تکه کردن مرغ : آموزش تکه کردن مرغ ، اموزش خرد کردن مرغ : بریدن مرغ ، تکه کردن مرغ ، تمیز کردن مرغ …

تبدیل درجه حرارت فارنهایت به سانتیگراد

۴۵,۰۶۸ بازدید

تبدیل حرارت.سانتیگراد به فارنهایت.تبدیل حرارت فارنهایت به سانتیگراد.سانتیگراد.فارنهایت.تبدیل درجه حرارت های سانتیگراد و فارنهایت به هم