Generic selectors

آموزش تهیه قند تزیینی

۳۸,۴۸۹ بازدید

 

تزیین شیرینی

 

قند فانتزی

 

برای تهیه قند فانتزی به مقداری شکر و چند قاشق آب جوش نیاز دارید

 

تزیین شیرینی

 


2 لیوان شکر را داخل کاسه ای بریزید و 4 قاشق چایخوری آب جوش اضافه و مخلوط کنید

شکر مخلوط شده با آب را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید ، اضافی شکر را از روی قالب بردارید

 

تزیین شیرینی

 

قندها را از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید ؛ پس از چند ساعت قندها خشک میشوند

برای زیبایی بیشتر میتوانید با اضافه کردن چند قطره رنگ خوراکی قندهای رنگی داشته باشید

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , ,

۱۴ دیدگاه برای آموزش تهیه قند تزیینی

  1. مهراب ۲۱ دی-۱۳۹۵ در ۱۶:۲۳ #

    سلام.این قالبها کجا میشه گیر بیاریم ادرس لطفا

  2. sevda ۱ آبان-۱۳۹۵ در ۲۰:۲۷ #

    میشه‌طعمداربشن مثلا بادارچین یاکاکائو

  3. علی اکبر ۱۳ اردیبهشت-۱۳۹۵ در ۱۹:۰۰ #

    سلام.قالب هارو ازکجا میشه تهیه کرد؟

    • ♥ بانو ۱۴ اردیبهشت-۱۳۹۵ در ۱۴:۵۰ #

      سلام. قالب برای این دستور رو ما می تونیم براتون تهیه کنیم.

      • السا ۴ دی-۱۳۹۵ در ۱۳:۴۵ #

        قیمتشون چنده
        نحوه ارسالش چطوره

  4. باران ۳۰ خرداد-۱۳۹۳ در ۲۱:۳۸ #

    معرکه ای عزیزم

  5. حیدری ۷ دی-۱۳۹۲ در ۰۹:۰۸ #

    باسلام ممنون از تزیینات قشنگتون

    • ♥ نیلوفر بانو ۷ دی-۱۳۹۲ در ۱۵:۴۷ #

      ممنونم 🙂

  6. sahar ۱۱ آذر-۱۳۹۲ در ۰۱:۱۹ #

    عالی و بی نقص بود

    • ♥ نیلوفر بانو ۱۱ آذر-۱۳۹۲ در ۰۶:۱۵ #

      ممنونم سحر جان 🙂

  7. minda ۲ شهریور-۱۳۹۲ در ۱۲:۰۰ #

    بعد از اینکه در قالب ریختیم به راحتی از قالب جدا میشه؟ نیازی نیس در یخچال بزاریم تا سفت بشه؟

    • ♥ نیلوفر بانو ۲ شهریور-۱۳۹۲ در ۱۵:۴۵ #

      عزیزم باید خوب با قاشق پرس کنی بعد به راحتی از قالب خارج میشه ، نیازی به یخچال نیست فقط باید بعد از خارج شدن از قالب بذاری خوب خشک شن 🙂

  8. ندا ۲ شهریور-۱۳۹۲ در ۱۰:۴۳ #

    وااااااااااااااااااای چه جالب !!! چه ایده نابی!!! ممنون نیلوفر جان

    • ♥ نیلوفر بانو ۲ شهریور-۱۳۹۲ در ۱۵:۴۱ #

      خواهش میکنم ندا جان ، خوشحالم خوشت اومده 🙂

پاسخی بگذارید