آموزش آشپزی با
ایران کوک

دسته بندی: غذاهای دريايی

حدیث حیدری

خوراک ماهی

خوراک ماهی یکی از آبدارترین و خوشمزه ترین غذاهایی که می تونید با ماهی درست کنید. قطعا این غذا خیلی بهتر از انواع سرخ کرده یا کبابی ماهی که اکثر مواقع برای خیلیها سفت و خشک هستند. تکه های ماهی سفید که توی لایه های پیاز، هویج، کرفس، سیر تازه و .. قرار گرفتند و […]

  • ۱۵,۱۵۲ بازدید
  • 4
    (25)
  • ۲ دیدگاه

صبا

ناگت ماهی

ناگت ماهی هم یکی دیگه از انواع ناگت هاست. یعنی از غذاهای سرخ کردنی فوری که در کمترین زمان ممکن میشه اون ها رو آماده کرد. با این که امروزه برندهای مختلف ناگت مرغ رو به صورت بسته بندی و آماده تولید می کنن، ولی معمولا دارای مقداری مواد نگهدارنده و افزودنی هستن که طعم […]

  • ۵,۳۶۳ بازدید
  • 4.5
    (6)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

طرز تهیه ماهی سرخ شده

در این مطلب من می خوام طرز تهیه ماهی سرخ شده با یک طعم فوق العاده خوشمزه و به یادموندنی رو بهتون آموزش بدم که خیلی راحت و سریع تهیه میشه و برای سبزی پلو با ماهی شب عیده یه گزینه بسیار مناسبه. پس با من همراه شین و از طعم و عطر این ماهی […]

  • ۸۴,۳۴۹ بازدید
  • 3.6
    (56)
  • ۰ دیدگاه

سپیده

سالمون لیمو و شوید

ماهی سالمون یکی از بهترین غذاهای دریایی هست که از ارزش غذایی بالایی هم برخورداره. شما می تونید اون رو به روش های مختلفی مثل تهیه سالمون در فر، ماهی سالمون با سالاد نودل، کباب سالمون لیمویی، سالمون برگر، ماهی سالمون کنجدی و حتی کوکوی ماهی سالمون تهیه کنین، ولی من در این مطلب می […]

  • ۳,۴۸۵ بازدید
  • 4.6
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تهیه سالمون در فر

میدونید که سالمون یکی از مقوی ترین و مفیدترین انواع ماهی است. پس جا داره این غذای مقوی رو به روشی سالم هم بپزیم و سرو کنیم. بله. با وجود این دکه پخت ماهی سالمون روش های مختلفی داره، بهتره خواص بی نظیر اون رو با سرخ کردن هدر ندیم. په روشی بهتر از پخت […]

  • ۲۷,۸۲۵ بازدید
  • 3.6
    (16)
  • ۲ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه ماهی کیلکا

ماهی کیلکا چیست؟ یه نوع ماهی که توی دریای خزر زندگی می کنه، نهایتا ده سانتی متره و وزنشم شاید به ده گرم برسه. فواید خوردن ماهی کیلکا خیلی زیاده که از این خواص میشه به دارا بودن مقدار زیادی ویتامین B و A، کلسیم و فسفر اشاره کرد. اما راه های مصرف این ماهی […]

  • ۱۱۰,۰۱۵ بازدید
  • 3.7
    (73)
  • ۰ دیدگاه

شیرین

طرز تهیه ماهی در فر

تهیه کردن غذا با ماهی روش های بسیاری دارد. دنیای گسترده و رنگارنگ غذاهای دریایی طرفداران زیادی دارد و برای هر سلیقه ای میتواند مناسب باشد. امروز قصد داریم یک روش تهیه ماهی در فر را آموزش دهیم که روشی بسیار هوشمندانه و البته خوش عطر و طعم است. هر فردی سلیقه و نظر متفاوتی […]

  • ۲۲۲,۷۱۹ بازدید
  • 3.5
    (227)
  • ۲ دیدگاه

سرآشپز بانو

پاپ کورن میگو

تهیه پاپ کورن میگو خیلی ساده است. طرز پاک کردن میگو را قبلاً گفته ایم. بعد از پاک کردن میگوها آنها را در تخم مرغ و آرد (همراه با ادویه) میغلتانیم و سپس در روغن داغ سرخ میکنیم.

  • ۱۰,۴۸۰ بازدید
  • 4.6
    (16)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ماهی سالمون با سالاد نودل

ماهی سالمون با سالاد نودل یکی از غذاهای دریایی لذیذ شرقی است که با مواد خاصی تهیه میشود و به همین دلیل هم بسیار سالم و مقوی و کاملاً رژیمی است.

  • ۶,۵۹۱ بازدید
  • 3.3
    (14)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

بادمجان و میگو

مراحل تهیه بادمجان و میگو غذای هیجان انگیزی که میخواهیم در اینجا معرفی کنیم به سادگی قابل انجام هستند. البته بعضی از مراحل باید با کمی صبر و حوصله انجام شوند تا نتیجه بهتری حاصل شود.

  • ۷,۲۵۶ بازدید
  • 4.5
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فیله تیلاپیا سوخاری

ماهی سوخاری ترد و خوشمزه همیشه جای خودش را سر هر سفره ای دارد. فیله تیلاپیا سوخاری خیلی آسان تهیه میشود اما به خاطر استفاده از پرک سوخاری بسیار ترد و لذیذ است. در ضمن استفاده از رنده لیموترش در کنار ادویه های دیگر طعمی عالی به ماهی شما میدهد و بوی زهم ماهی را […]

  • ۱۰,۰۱۳ بازدید
  • 4.6
    (15)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کباب سالمون لیمویی

کباب سالمون لیمویی بسیار زیبا و شیک هم هست و حتی میتوانید آن را در مهمانی ها سرو کنید. فقط کافی است ماهی ها را خرد کنید و همراه با لیمو ترش سیخ بگیرید. بعد هم یک سس عالی از لیموترش، خردل، جعفری و ادویه جات روی آن میمالید تا کباب سالمون طعم بهتری پیدا کند.

  • ۸,۰۱۰ بازدید
  • 4.1
    (7)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

قزل آلا با لیمو و جعفری

در مجموع تهیه ماهی قزل آلا با لیمو و جعفری خیلی خیلی آسان است و چند دقیقه هم بیشتر وقت نمی‌گیرد. فقط کافی است فیله ماهی را سرخ کنید و بعد این سس خوش طعم را روی آن بمالید.

  • ۱۶,۷۸۱ بازدید
  • 3.9
    (18)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

مینی برگر ماهی

کوفته ماهی غذایی سالم و خوشمزه است که به سادگی و در زمان کوتاهی آماده می‌شود. کوفته ماهی را می‌توانید به شکل برگر فرم بدهید و هر موقع خواستید آن را سرخ کنید و همراه با نان و سبزیجات تازه میل نمایید.

  • ۸,۳۳۲ بازدید
  • 3.3
    (15)
  • ۱ دیدگاه

سرآشپز بانو

تاکوی ماهی لقمه‌ای

اکوی ماهی لقمه‌ای اما از پیچیدن ماهی در برگ کاهو حاصل می‌شود. تکه‌های کوچک ماهی در مخلوطی از آرد غلط داده و سپس داخل روغن سرخ می‌شوند. بعد از آن روی برگ کاهو قرار می‌گیرند.

  • ۵,۳۳۲ بازدید
  • 4.1
    (17)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالمون برگر

سالمون برگر بدون شک غذایی خوشمزه، سالم و مفید است که حتماً باید امتحانش کنید. شاید بهتر باشد بگوییم مینی برگر سالمون، چون سایز کوچکی دارند و کمی شبیه به کوکو هم هستند. این برگرهای کوچک خوشمزه را می‌توانید داخل ماهیتابه سرخ کنید یا برای پخت سالم‌تر می‌توانید آنها را گریل کنید.

  • ۳۹,۶۹۶ بازدید
  • 3.7
    (60)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

ماهی سالمون کنجدی

ماهی سالمون کنجدی یک غذای دریایی آسیای شرقی فوق‌العاده است. سالمون به خودی خود از ماهی‌های لذیذی است که در ضمن سرشار از پروتئین با کیفیت و امگا۳ هم هست. اگر این ماهی فوق‌العاده را با یک سس کنجد بی‌نظیر هم سرو کنید دیگر هیچ چیزی کم و کسر ندارد.

  • ۷,۰۴۳ بازدید
  • 3.1
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

میگو با سیر

روغن زیتون را در تابه بزرگ ریخته و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا به نقطه دود برسد. میگوهای پاک شده و خرد شده را درون تابه قرارا داده و به مدت 1 دقیقه بدون هم زدن بپزید.

  • ۱۴,۴۴۷ بازدید
  • 3.7
    (23)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

تیلاپیا با سالاد خیار

یکی از راه‌های طبخ ماهی سرخ کردن آن است. در ضمن برای طعم و بوی بهتر می‌توان از یک سالاد خوشمزه در کنار آن استفاده کرد. با این دستور، تیلاپیای برشته و سبک همراه با سالاد خیار در کمتر از نیم ساعت روی میز شام شماست.

  • ۶,۵۰۷ بازدید
  • 3.8
    (11)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

کوکوی ماهی سالمون

اگر از طرفداران غذاهای دریایی هستید یا دنبال راهی میگردید تا بیشتر غذاهای دریایی را وارد برنامه غذایی خود کنید، کوکوی ماهی سالمون را باید حتماً امتحان کنید. این کوکوهای خوشمزه حاوی مقدار زیادی ویتامین D و مواد مغذی دیگر هستند و طعم بسیار خوبی هم دارند.

  • ۸,۲۷۷ بازدید
  • 3
    (8)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

فیله ماهی با تمر هندی

ماهی با سس تمر هندی ترکیب فوق‌العاده‌ای است که می‌توانید آن را برای شب عید همراه با سبزی پلو تهیه کنید و در کنار خانواده از آن لذت ببرید. مخلوطی از تمرهندی، زرشک و پیاز داغ روی فیله‌های ماهی کشیده می‌شود و سپس ماهی در فر قرار می‌گیرد.

  • ۲۰,۴۴۵ بازدید
  • 3.9
    (20)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

سالمون و بروکلی با سس زنجبیل

سالمون و بروکلی گریل شده ترکیبی هیجان انگیز و خوش طعم هستند که می توانند یک وعده غذایی سالم و خوشمزه را برای شما و خانواده تان فراهم کنند. طعم تند سس زنجبیل هم این ترکیب فوق العاده را تکمیل می کند.

  • ۶,۷۱۲ بازدید
  • 3.6
    (7)
  • ۰ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه تاکو ماهی

تاکو ماهی: خامه ترش و آب لیمو ترش را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب باهم مخلوط کنید و سپس آنها را با نمک و ...

  • ۹,۳۸۳ بازدید
  • 4.4
    (15)
  • ۴ دیدگاه

سرآشپز بانو

طرز تهیه میگو مارینه گریل شده

میگو مارینه گریل شده: در یک کاسه بزرگ مواد سس را آماده کنید؛ یعنی سیر رنده شده، سس گوجه فرنگی، روغن زیتون و سرکه شراب سفید را با هم مخلوط کنید ...

  • ۱۲,۷۶۸ بازدید
  • 4.3
    (38)
  • ۲ دیدگاه
غذاهای دريايی:

آموزش آشپزی ایران کوک: طرز تهیه غذاهای دریایی حلال،غذاهای دریایی حلال،غذاهای دریایی با میگو،غذاهای دریایی با میگو،غذاهای دریایی با ماهی،غذاهای دریایی با ماهی،غذاهای دریایی حرام،غذاهای دریایی حرام،غذاهای دریایی میگو،غذاهای دریایی میگو،غذاهای دریایی ایرانی،غذاهای دریایی ایرانی،غذاهای دریایی به انگلیسی،غذاهای دریایی به انگلیسی،غذاهای دریایی خوشمزه،غذاهای دریایی خوشمزه،غذاهای دریایی ترکیه،غذاهای دریایی ترکیه،غذاهای دریایی استانبول،غذاهای دریایی استانبول،غذاهای دریایی رستوران،غذاهای دریایی رستوران،غذاهای دریایی بندرعباس،غذاهای دریایی بندرعباس،غذاهای دریایی لابستر