Generic selectors

آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

۳۲,۰۰۳ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

این آموزش برای بریدن ، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی ها کاربرد دارد

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان میرسد برش دهید


 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید ( در زمان برش دادن  با دست ماهی را ثابت نگهدارید )

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

لایه بالایی گوشت ماهی ( فیله اول ) را پس از برش دادن کنار بگذارید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

قسمت های اضافی مانند استخوان ، دم و باله های ماهی را از فیله دوم جدا کنید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

در صورتی که ماهی شما بزرگ است میتوانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید

 

نکته های طلایی پخت برنج

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, ,

۲ دیدگاه برای آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

  1. sara 19 دسامبر-2012 در 08:43 #

    سلام . بسیار آموزش خوبی بود . شما بهترین سایت آموزش اشپزی هستید

    • نیلوفر بانو 19 دسامبر-2012 در 10:42 #

      ممنون سارا جان ، لطف داری عزیزم 🙂

دیدگاهتان را بنویسید