Generic selectors

آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

۲۶,۴۵۶ بازدید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

این آموزش برای بریدن ، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی ها کاربرد دارد

 

فروشگاه ایران کوک ;

بریدن و فیله کردن ماهی

 

پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان میرسد برش دهید

 


بریدن و فیله کردن ماهی

 

ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید ( در زمان برش دادن  با دست ماهی را ثابت نگهدارید )

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

لایه بالایی گوشت ماهی ( فیله اول ) را پس از برش دادن کنار بگذارید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

قسمت های اضافی مانند استخوان ، دم و باله های ماهی را از فیله دوم جدا کنید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

در صورتی که ماهی شما بزرگ است میتوانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , ,

۲ دیدگاه برای آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

  1. sara ۲۹ آذر-۱۳۹۱ در ۰۸:۴۳ #

    سلام . بسیار آموزش خوبی بود . شما بهترین سایت آموزش اشپزی هستید

    • نیلوفر بانو ۲۹ آذر-۱۳۹۱ در ۱۰:۴۲ #

      ممنون سارا جان ، لطف داری عزیزم 🙂

پاسخی بگذارید