Generic selectors

آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

۲۵,۰۳۰ بازدید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

این آموزش برای بریدن ، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی ها کاربرد دارد

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان میرسد برش دهید

 


بریدن و فیله کردن ماهی

 

ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید ( در زمان برش دادن  با دست ماهی را ثابت نگهدارید )

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

لایه بالایی گوشت ماهی ( فیله اول ) را پس از برش دادن کنار بگذارید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

قسمت های اضافی مانند استخوان ، دم و باله های ماهی را از فیله دوم جدا کنید

 

بریدن و فیله کردن ماهی

 

در صورتی که ماهی شما بزرگ است میتوانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

اموزش خرد کردن ماهی, اموزش فیله کردن ماهی, بریدن ماهی, تکه کردن ماهی, تمیز کردن ماهی, خانه داری, فیله کردن ماهی, فیله ماهی, ماهی

۲ دیدگاه برای آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

  1. sara ۲۹ آذر-۱۳۹۱ در ۰۸:۴۳ #

    سلام . بسیار آموزش خوبی بود . شما بهترین سایت آموزش اشپزی هستید

    • نیلوفر بانو ۲۹ آذر-۱۳۹۱ در ۱۰:۴۲ #

      ممنون سارا جان ، لطف داری عزیزم :)