Generic selectors

روش دم کردن زعفران

۱۴۹,۴۹۵ بازدید

 

زعفران 

 

آموزش دم کردن زعفران

 

برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.

 

مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر شدن رنگ زعفران میشود ، این محلول را میتوانید بیشتر تهیه کنید و درون شیشه در بسته و داخل یخچال تا 1هفته نگهداری کنید.

 


نکته ها : هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد ، استفاده از قند یا کمی شکر برای نرم تر شدن و سایش بیشتر زعفران است.

 

اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشک کردن زعفران میتوانید ان را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم ان گرفته شود.

 

همچنین میتوانید ان را درون قاشقی فلزی کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید تا نسوزد ، پس از انکه خنک و ترد شد زعفران را طبق روش گفته شده بسائید و دم کنید.

 

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , , ,

۷ دیدگاه برای روش دم کردن زعفران

  1. المیرا ۱۴ تیر-۱۳۹۷ در ۱۱:۵۰ #

    ممنون

  2. Arezoo ۱۶ بهمن-۱۳۹۶ در ۱۱:۴۴ #

    بسیار عالی واموزنده??

  3. سیمین ۲۱ مهر-۱۳۹۶ در ۲۳:۵۳ #

    سلام عزیزم ما یخ روی زعفران میزاریم تا رنگ پس بده اینجوریم رنگش قشنگ میشه

  4. ناهید ۱۹ شهریور-۱۳۹۶ در ۱۲:۴۸ #

    فقط یک هفته میشه زعفران دم کرده رو نگهداری کرد?
    بیشتراز یه هفته خراب میشه ?
    راهنمایی کنید لدفن?

  5. فتانه ۱۰ مرداد-۱۳۹۶ در ۱۴:۴۱ #

    واقعا عالی بود خیلی کاربردی وخوب

  6. مهتاب ۱۵ خرداد-۱۳۹۵ در ۰۱:۲۱ #

    مرسی

  7. مهتاب ۱۵ خرداد-۱۳۹۵ در ۰۱:۲۰ #

    ممنون واقعا عالی بود

پاسخی بگذارید