Generic selectors

روش دم کردن زعفران

۱۵۷,۴۵۶ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

زعفران 

 

آموزش دم کردن زعفران

 

برای تهیه و دم کردن زعفران ابتدا مقداری از آن را داخل هاونی کوچک با مقداری شکر یا 1 حبه قند بسائید سپس 1 قاشق چایخوری از آن را با نصف فنجان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی بخار اب یا برنج در حال پخت دم بکشد و رنگ بیندازد.

 

مقدار بیشتر زعفران موجب بیشتر شدن رنگ زعفران میشود ، این محلول را میتوانید بیشتر تهیه کنید و درون شیشه در بسته و داخل یخچال تا 1هفته نگهداری کنید.


 

نکته ها : هرچه آب جوش تر باشد و هرچه زعفران بیشتر سائیده شود رنگ بیشتری خواهد داد ، استفاده از قند یا کمی شکر برای نرم تر شدن و سایش بیشتر زعفران است.

 

اگر در مناطق مرطوب زندگی میکنید ممکن است زعفران شما کمی نرم شود ، برای خشک کردن زعفران میتوانید ان را به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید تا نم ان گرفته شود.

 

همچنین میتوانید ان را درون قاشقی فلزی کمی روی حرارت مستقیم حرکت دهید اما مراقب باشید تا نسوزد ، پس از انکه خنک و ترد شد زعفران را طبق روش گفته شده بسائید و دم کنید.

 

 

آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

,

۸ دیدگاه برای روش دم کردن زعفران

  1. anna 4 آوریل-2020 در 22:46 #

    منم شنیدم میگن با یخ بهتره

  2. المیرا 5 جولای-2018 در 11:50 #

    ممنون

  3. Arezoo 5 فوریه-2018 در 11:44 #

    بسیار عالی واموزنده??

  4. سیمین 13 اکتبر-2017 در 23:53 #

    سلام عزیزم ما یخ روی زعفران میزاریم تا رنگ پس بده اینجوریم رنگش قشنگ میشه

  5. ناهید 10 سپتامبر-2017 در 12:48 #

    فقط یک هفته میشه زعفران دم کرده رو نگهداری کرد?
    بیشتراز یه هفته خراب میشه ?
    راهنمایی کنید لدفن?

  6. فتانه 1 آگوست-2017 در 14:41 #

    واقعا عالی بود خیلی کاربردی وخوب

  7. مهتاب 4 ژوئن-2016 در 01:21 #

    مرسی

  8. مهتاب 4 ژوئن-2016 در 01:20 #

    ممنون واقعا عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید