Generic selectors

آموزش دم کردن چای

۷۳,۷۱۶ بازدید

 

چای

 

آموزش دم کردن چای

 

 » بهتر است چند نوع چای را باهم مخلوط کنید تا چای بهتری از نظر طعم و رنگ داشته باشید.

 

» پیش از دم کردن چای 1 بار آن را بشویید ( چای را داخل قوری بریزید ، داخل قوری آب بریزید و خالی کنید ).

 


» اگر قوری و چای را پیش از ریختن آب جوش با آب سرد آبکشی کنید رنگ بهتری خواهد داد ( شستن چای ).

 

» برای هر قوری بسته به نوع چای 1 – 2 قاشق چایخوری کافیست ، بهتر است 2/3 قوری را با آب جوش پر کنید.

 

» اگر میخواهید چای زووتر دم بکشد پارچه ای روی قوری قرار دهید و پس از دم کشیدن پارچه را بردارید.

 

» برای معطر شدن چای از چوب دارچین ، هل ، گل سرخ ، گلاب یا برگ عطر چای ( گیاهی معطر ) استفاده کنید.

 

» برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.

 

» اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن 2 حبه قند از طعم زمخت آن جلوگیری کنید.

 

» پیش از ریختن چای دکمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان چای نیز پس از ریختن داغ بماند.

 

» بهتر است برای افزایش خواص چای آن را بهمراه خرما ، توت خشک یا نبات میل کنید.

 

» زیاده روی در مصرف چای هم خوب نیست و مصرف روزانه 4 – 2 لیوان چای پیشنهاد میشود.

 

» چای برای ایجاد آرامش ، رفع میگرن و سنگینی سر ، خستگی ، رفع سرماخوردگی ، بهبود وضعیت لثه ها و استحکام دندان ها ، رفع بوی بد دهان ، شل کننده عضلات و ریلکس شدن ، ضد سرطان ، کاهش کلسترول ، جلوگیری از افزایش قند خون ، تنظیم ضربان و کارایی قلب ، کم کردن التهابات بدن ، هضم غذا ، افزایش سوخت و ساز بدن و … موثر است.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , , , , , , ,

۱۴ دیدگاه برای آموزش دم کردن چای

  1. درکام ۱۵ اسفند-۱۳۹۷ در ۱۲:۲۷ #

    خیلی ممنون عالی بود

  2. علی ۲۳ دی-۱۳۹۷ در ۱۲:۴۴ #

    نکات خیلی ریزی رو اشاره کردید واقعا ممنون

  3. زهرا ۲۰ فروردین-۱۳۹۶ در ۱۷:۲۶ #

    سلاااام
    من همه اینهارو رعایت میکنم،
    با کتری چای دم میکنم
    کیفیت خیلی پایینی داره،چ کنم؟

    • ابراهیم ۲۸ دی-۱۳۹۷ در ۰۹:۱۰ #

      معمولا توی قوری دم‌میکنن نه کتری???
      اگه رعایت کردید پس چرا توی کتری دم میکنی?
      توی کتری جوش میارن بعد تو قوری اگه چینی باشه که عالیه بعد یه جایی بذار که دمای ملایمی داشته باشه مثل چای ساز قسمت قوریش بذار بین هفت تا چهارده دقیقه بستگی داره چای کله مورچه ای باشه یا از این بزرگا و یا چه نوع وجنسی باشه بایه بار دم کردن متوجه میشی.

  4. علی ۲۵ آذر-۱۳۹۵ در ۲۳:۰۰ #

    عالی من که خیلی استفاده کردم

  5. samar ۲۰ مرداد-۱۳۹۳ در ۱۵:۲۴ #

    واقعا ممنون.خیلی جالب و آموزنده بود

  6. sina ۱۰ اسفند-۱۳۹۲ در ۰۲:۴۵ #

    نکته های خیلی خوبی بود مرسی

  7. zahra ۲۲ دی-۱۳۹۲ در ۱۵:۳۲ #

    مر30000000000.لایک

  8. somayeh ۳ دی-۱۳۹۲ در ۲۳:۲۷ #

    عالیه حتی به چای دم کردنم توجه کردین ی ماچ گنده

    • ♥ نیلوفر بانو ۴ دی-۱۳۹۲ در ۰۰:۵۲ #

      ممنون سمیه جان 😉

  9. هدی ۸ مرداد-۱۳۹۲ در ۱۷:۴۶ #

    سلام . خیلی ممنون بابت این مقاله خوب . من بیشتر این نکته های ریز را نداشتم . متشکرم

    • ♥ نیلوفر بانو ۹ مرداد-۱۳۹۲ در ۰۰:۳۱ #

      خواهش میکنم هدی جان ، خیلی خوشحالم که مفید بوده 🙂

  10. هدا رنجبر ۸ مرداد-۱۳۹۲ در ۱۱:۱۱ #

    سپاسگزارم مفید بود

    • ♥ نیلوفر بانو ۸ مرداد-۱۳۹۲ در ۱۴:۱۲ #

      خواهش میکنم هدا جان 🙂

پاسخی بگذارید