Generic selectors

آموزش دم کردن چای

۱۲۲,۰۹۲ بازدید

خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +5 درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره پاییز ایران کوک شاپ. کد تخفیف 5 درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

 

چای

 

آموزش دم کردن چای

 

 » بهتر است چند نوع چای را باهم مخلوط کنید تا چای بهتری از نظر طعم و رنگ داشته باشید.

 

» پیش از دم کردن چای 1 بار آن را بشویید ( چای را داخل قوری بریزید ، داخل قوری آب بریزید و خالی کنید ).


 

» اگر قوری و چای را پیش از ریختن آب جوش با آب سرد آبکشی کنید رنگ بهتری خواهد داد ( شستن چای ).

 

» برای هر قوری بسته به نوع چای 1 – 2 قاشق چایخوری کافیست ، بهتر است 2/3 قوری را با آب جوش پر کنید.

 

» اگر میخواهید چای زووتر دم بکشد پارچه ای روی قوری قرار دهید و پس از دم کشیدن پارچه را بردارید.

 

» برای معطر شدن چای از چوب دارچین ، هل ، گل سرخ ، گلاب یا برگ عطر چای ( گیاهی معطر ) استفاده کنید.

 

» برای نگهداری چای دم کرده به مدت طولانی تفاله را از چای جدا کنید و چای بدون تفاله را داخل قوری برگردانید.

 

» اگر چای زیاد دم کشید یا به مرز جوشیدن رسید میتوانید با انداختن 2 حبه قند از طعم زمخت آن جلوگیری کنید.

 

» پیش از ریختن چای دکمی آب جوش داخل فنجان بچرخانید تا با گرم شدن فنجان چای نیز پس از ریختن داغ بماند.

 

» بهتر است برای افزایش خواص چای آن را بهمراه خرما ، توت خشک یا نبات میل کنید.

طرز تهیه 25 غذا با گوشت چرخ کرده

 

» زیاده روی در مصرف چای هم خوب نیست و مصرف روزانه 4 – 2 لیوان چای پیشنهاد میشود.

 

» چای برای ایجاد آرامش ، رفع میگرن و سنگینی سر ، خستگی ، رفع سرماخوردگی ، بهبود وضعیت لثه ها و استحکام دندان ها ، رفع بوی بد دهان ، شل کننده عضلات و ریلکس شدن ، ضد سرطان ، کاهش کلسترول ، جلوگیری از افزایش قند خون ، تنظیم ضربان و کارایی قلب ، کم کردن التهابات بدن ، هضم غذا ، افزایش سوخت و ساز بدن و … موثر است.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , ,

۱۶ دیدگاه برای آموزش دم کردن چای

  1. روح الله 20 ژوئن-2020 در 16:08 #

    چای شهرزاد نگیرید اشغاله من خودم امروز گرفتم پولم الکی رفت

  2. درکام 6 مارس-2019 در 12:27 #

    خیلی ممنون عالی بود

  3. علی 13 ژانویه-2019 در 12:44 #

    نکات خیلی ریزی رو اشاره کردید واقعا ممنون

  4. زهرا 9 آوریل-2017 در 17:26 #

    سلاااام
    من همه اینهارو رعایت میکنم،
    با کتری چای دم میکنم
    کیفیت خیلی پایینی داره،چ کنم؟

    • ابراهیم 18 ژانویه-2019 در 09:10 #

      معمولا توی قوری دم‌میکنن نه کتری???
      اگه رعایت کردید پس چرا توی کتری دم میکنی?
      توی کتری جوش میارن بعد تو قوری اگه چینی باشه که عالیه بعد یه جایی بذار که دمای ملایمی داشته باشه مثل چای ساز قسمت قوریش بذار بین هفت تا چهارده دقیقه بستگی داره چای کله مورچه ای باشه یا از این بزرگا و یا چه نوع وجنسی باشه بایه بار دم کردن متوجه میشی.

      • مریم 2 ژوئن-2020 در 17:15 #

        حالا چرا دعوا داری باهاش

  5. علی 15 دسامبر-2016 در 23:00 #

    عالی من که خیلی استفاده کردم

  6. samar 11 آگوست-2014 در 15:24 #

    واقعا ممنون.خیلی جالب و آموزنده بود

  7. sina 1 مارس-2014 در 02:45 #

    نکته های خیلی خوبی بود مرسی

  8. zahra 12 ژانویه-2014 در 15:32 #

    مر30000000000.لایک

  9. somayeh 24 دسامبر-2013 در 23:27 #

    عالیه حتی به چای دم کردنم توجه کردین ی ماچ گنده

    • ♥ نیلوفر بانو 25 دسامبر-2013 در 00:52 #

      ممنون سمیه جان 😉

  10. هدی 30 جولای-2013 در 17:46 #

    سلام . خیلی ممنون بابت این مقاله خوب . من بیشتر این نکته های ریز را نداشتم . متشکرم

    • ♥ نیلوفر بانو 31 جولای-2013 در 00:31 #

      خواهش میکنم هدی جان ، خیلی خوشحالم که مفید بوده 🙂

  11. هدا رنجبر 30 جولای-2013 در 11:11 #

    سپاسگزارم مفید بود

    • ♥ نیلوفر بانو 30 جولای-2013 در 14:12 #

      خواهش میکنم هدا جان 🙂

دیدگاهتان را بنویسید