Generic selectors

آموزش تهیه گل رز با خمیر شکلاتی

۴۱,۱۹۱ بازدید

 

تزیین با شکلات

 

آموزش تهیه گل رز با خمیر شکلاتی

 

آب 3 قاشق غذاخوری  .  شکلات تخته ای 400 گرم  .  روغن مایع 1/2 قاشق چایخوری

 

تزیین با شکلات

 


شکلات تخته ای را رنده کنید و داخل کاسه ای بریزید ، آب و روغن را اضافه و مخلوط کنید.

 

تزیین با شکلات

 

با دست ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کنید.

 

تزیین با شکلات

 

پس از پهن کردن خمیر شکلات روی سطح کار با قالب گرد خمیر شکلاتی را قالب بزنید.

 

تزیین با شکلات

 

خمیر گرد را با انگشتان دست تان کمی حالت دهید تا همانند برگ گل نازک و موج دار شود.

 

تزیین با شکلات

 

خمیر اول را کامل رول کنید ( این خمیر برای مرکز گل رز در نظر گرفته میشود ).

 

تزیین با شکلات

 

خمیر بعدی را همانند روشی که گفته شد نازک و موج دار کنید سپس دور مرکز گل قرار دهید.

 

تزیین با شکلات

 

خمیر بعدی را آماده کنید سپس از داخل و از نیمه خمیر قبلی روی سطح کار قرار دهید.

 

تزیین با شکلات

 

به همین صورت تمام گلبرگ ها را آماده کنید و روی سطح کار قرار دهید تا به اندازه دلخواه برسید.

 

تزیین با شکلات

 

پس از اتمام کار گل های شکلاتی را چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا خشک شوند.

از این گل در اندازه و رنگ های متنوع ( شکلات سفید و رنگ خوراکی ) برای تزیین کیک و دسر استفاده کنید.

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

, , , , , , , , , ,

۱۵ دیدگاه برای آموزش تهیه گل رز با خمیر شکلاتی

  1. Eli ۱۱ مهر-۱۳۹۶ در ۰۹:۱۸ #

    سلام خسته نباشین
    این مایع که خیلی شل میشه چطوری از شما سفت شده؟

  2. فاطمه ۱۴ شهریور-۱۳۹۶ در ۱۵:۱۰ #

    مرسی خیلی بهدردم خورد ❤️?

  3. نسترن ۱ اسفند-۱۳۹۵ در ۱۹:۴۵ #

    سلام ممنون عالی بود . از چه نوع کاکائو یا شکلاتی استفاده کنیم که طعم خوبی داشته باشه

  4. Bahar ۲۳ بهمن-۱۳۹۵ در ۲۲:۲۵ #

    از این خمیر برای روکش کیک هم میشه استفاده کرد؟؟؟

  5. مهناز ۵ بهمن-۱۳۹۵ در ۲۰:۵۹ #

    عالی بود ممنونم

  6. فاطیما ۲۰ آذر-۱۳۹۵ در ۱۰:۰۵ #

    سلام مهربانو خانوم من خمیر شکلاتی درست کردم چسبناک شده باهاش کار میکنم ترک میخوره
    چیکار کنم ؟

  7. Samiraaa ۱۷ آذر-۱۳۹۵ در ۰۶:۵۹ #

    سلام
    خیلی ممنون از توضیح خوب و کاملتون:-)
    فقط ببخشید یه سوال داشتم اینکه،شکلات رو با رنده ی مخصوصی رنده کردین!؟باید خیلی ریز باشه؟

    تشکر

  8. فاطمه ۱۹ شهریور-۱۳۹۵ در ۲۰:۱۱ #

    راستی من شکلات سفید و رنگ خوراکی با آب و روغن اضافه کردم

  9. زینب ۱۶ خرداد-۱۳۹۵ در ۱۲:۵۴ #

    سلام.دستتون درد نکنه.خیلی عالی.میخوام واسه تزیین کیک تولد همسرم ازش استفاده کنم.فقط اگه بخوام مقدار شکلات رو کم کنم مثلا 100 گرم میزان بقیه مواد چقدر میشه؟با مقدارای خودتون چند تا گل ازش در میاد؟و اینکه اگه این خمیر اضاف بیاد میشه نگهداریش کرد؟ممنون دوست عزیز?

  10. فاطمه ۱ اردیبهشت-۱۳۹۵ در ۱۰:۴۵ #

    تشکررررررررررر…تشکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر…عالـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

  11. نسرين دشتى ۲ خرداد-۱۳۹۴ در ۱۶:۴۹ #

    سلام خسته نباشید،باور کنید مدتها بود دنبال یک همجنین جیزى بودم ولى متاسانه به هر سایتى سر میزدم نبود تا اینکه امروز موفق شدم ممنون از اموزش خوب وجامعه تون،عکسها رو که کذاشتید دیکه کار کامل شده واقعا ممنون وخسته نباشید

    • ♥ نیلوفر بانو ۲ خرداد-۱۳۹۴ در ۲۰:۵۲ #

      سلام ، ممنون نسرین جان خوشحالم از این آموزش خوشت اومده 🙂

  12. مهرناز ۸ اردیبهشت-۱۳۹۴ در ۱۴:۴۱ #

    سلام ممنون از اموزش های خوبتون ، من چند تا دستور دیگه دیدم توش یا شربت ذرت بودن یا گلوکز با اب و روغن تنها هم مثل اونا میشه؟

    • ♥ نیلوفر بانو ۸ اردیبهشت-۱۳۹۴ در ۲۰:۴۵ #

      سلام ، مهرناز جان به اون صورت هم میشه اما این نوع خمیر هم راحت میشه تهیه اش کرد و هم بهتر فرم میگیره … در کلیت فرقی باهم ندارن عزیزم 🙂

  13. صادقی ۶ اردیبهشت-۱۳۹۴ در ۲۳:۴۸ #

    ممنونم فوق العاده

دیدگاهتان را بنویسید