Generic selectors

اصول سلامت و بهداشت آب

۱۹,۸۵۸ بازدید

 

 

سلامت اب

 

اصول سلامت و بهداشت اب

 

» برای نگهداری آب در یخچال از ظروف استیل یا شیشه‌ هایی که رنگ شفافی دارند استفاده کنید.

 

» برای حفظ سلامت و به خطر نینداختن بهداشت آب بهتر است از نگهداری آن در ظروف پلاستیکی پرهیز کنید زیرا ظروف پلاستیکی دارای ترکیب‌های پلیمری هستند که از سنتز مواد اولیه‌ای به نام منومر تهیه شده‌اند ، پلیمرها در اثر خم شدگی یا ساییدگی ظروف پلاستیکی، جمع شده و منجر به آزاد شدن منومرها میشوند.


 

» فریز کردن آب داخل ظروف پلاستیکی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود ، به دلیل اینکه آب بر بدنه این ظروف فشار وارد می‌کند و باعث آزادسازی سریع‌تر منومرها می‌شود که موادی سمی و خطرناکند و برای سلامت افراد زیان‌بار هستند.

 

» مصرف آب در ظروف یا بطری‌های پلاستیکی بدلیل ترکیباتی که گفته شد باعث ابتلا به بیماری‌های گوارشی ، بدخلقی و کم‌حوصلگی در طولانی مدت خواهد شد.

 

» بهتر است هر چند وقت یک‌بار بطری‌های آب را تعویض کنید ، همچنین استفاده طولانی مدت از این بطری‌ها برای نگهداری مواد اسیدی مانند آب‌لیمو ، آب‌غوره و سرکه مناسب نیست.

 

» اگر یخچالتان مجهز به آب‌سردکن مخزن‌دار است حتماً هر 2 روز آب آن را تعویض کنید زیرا جنس این مخزن‌ها از پلاستیک است و ماندن آب بیش از 3 روز درون این مخزن‌ها احتمال انباشته شدن مواد پلاستیکی را درون آب افزایش می‌دهد و طعم اب نیز تغییر خواهد کرد.

 

» در صورتی که از آب لوله‌کشی شده استفاده نمی‌کنید یا در مسافرت هستید و از تصفیه بودن آب اطمینان ندارید بهتر است قبل از مصرف آن را بجوشانید ، اگر آب تصفیه‌شده و لوله‌کشی شده در دسترس باشد نیازی به جوشاندن آن نیست.

 

» گاهی آب طعم مواد داخل یخچال را می‌گیرد که در این صورت بهتر است آب را دور بریزید ، اگرچه طعم گرفتن آب به معنی غیربهداشتی بودن یا وجود آلودگی ، باکتری یا میکروب نیست اما بهتر است از مصرف آن اجتناب کنید.

 

» هرگز در ظروف پلاستیکی به کودکتان آب ندهید زیرا سیستم ایمنی او نسبت به افراد بزرگ‌سال ضعیف‌تر است ، این ترکیبات پلاستیکی در ساخت درپوش قوطی‌های غذایی و کنسروها نیز کاربرد دارند و دارای خاصیت سرطان‌زایی هستند و مصرف طولانی مدت مایعات درون ان باعث آسیب جدی به بدن خواهد شد.

 

» فراموش نکنید که نوشیدن آب سرد یا گرم در ظروف پلاستیکی یک‌بار مصرف نیز خطرساز است و تجمع قطره‌های آب که مانند یک لایه چربی در دیواره این لیوان‌ها جمع می‌شود چیزی جز منومرهای سمی نیست.

 

 

 

شبکه های اجتماعی

برای دریافت بروزرسانی ها عضو خبرنامه ما شوید.

اب بهداشتی, اب خوردن, اب خوردن سالم, اب معدنی, اصول سلامت و بهداشت اب, بهداشت اب, تمیز کردن اب, سلامت اب, ضد عفونی کردن اب, فریزر, گند زدایی اب, میکروب زدایی اب, نگهداری اب

۴ دیدگاه برای اصول سلامت و بهداشت آب

  1. مريم ۱۵ بهمن-۱۳۹۱ در ۲۱:۳۲ #

    راستی نیلو جان من سه شب دیگه مهمون دارم،وتازه ازدواج کردم،بهم کمک کن،چی درست کنم؟ چجوری درست کنم؟ واسه 4نفره.دوست شوهرم بازنش هستن،میخام باکلاس هم باشه.تزئینش هم خشکل باشه. مرسی عزیزم.

    • نیلوفر بانو ۱۷ بهمن-۱۳۹۱ در ۱۹:۳۵ #

      خیلی چیزا گلم ؛ غذاهای ایرانی و خارجی و انواع دسر که میتونی انتخاب کنی :)

  2. مريم ۱۵ بهمن-۱۳۹۱ در ۲۱:۰۳ #

    مطالبتون جالب بود خیلی استفاده کردم.ممنون.