دونه انار

 

آموزش دانه کردن انار

 

برای دانه کردن انار روش های مختلفی وجود دارد مانند نصف کردن انار و ضربه زدن با پشت قاشق که به این صورت دانه ها کف دست تان خواهند ریخت ، در این مطلب با روش دیگری برای دانه کردن انار آشنا خواهید شد.

 

دونه انار

 

با استفاده از چاقوی تیزی بخش بالایی انار را جدا کنید ( چاقو را دور پوست بالای انار بچرخانید سپس پوست انار را با دست جدا کنید ) ؛ در ادامه از بخش بالایی به سمت پایین انار مانند پوست کردن پرتقال چند خط ایجاد کنید.

 

دونه انار

 

با استفاده از دست و کمی فشار انار را از وسط نصف کنید سپس هر نیمه را به دو قسمت دیگر تقسیم نمایید ؛ پوست سفید و تلخ روی انار را با دقت بردارید و جدا کنید.

 

دونه انار

 

پس از جدا کردن پوست ، دانه های انار را به صورت تکه ای از پوست جدا کنید سپس هر تکه را دانه کنید و داخل کاسه ای بریزید ، در صورت تمایل میتوانید دانه های انار را با مقداری گلاب معطر و سرو کنید ( با غلبه گرمی گلاب از سردی انار کم میشود ).