گراتن بادمجان

گراتن بادمجان، پیش غذا یا شامی فوق العاده لذیذ و خوشمزه است که با بادمجان تهیه می شود. ترکیب طعم بادمجان با سس مارینارا و خامه و پنیر بحدی خوشمزه است که با یکبار امتحان عاشق آن خواهید شد.   طرز تهیه: فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دار کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و بادمجان ها را داخل آن سرخ کنید. در این مرحله نیازی نیست که بادمجان ها کاملا بپزند، در حدی که کمی برشته شوند کافیست. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.   gratin-bademjan خامه، پنیر پارمزان و کمی پیازچه یا جعفری خرد شده را در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. کف یک ظرف پیرکس یا ظرف مخصوص گراتن یک لایه بادمجان بچینید. کمی از سس مارینارا را روی بادمجان ها بریزید، روی آن نیز سس خامه ای بریزید و روی آن کمی پنیر موزارلا بپاشید. دوباره همین مراحل را تکرار کنید. یک لایه بادمجان، سس مارینارا، سس خامه ای و در انتها نیز باقیمانده پنیر موزارلا را می ریزیم.   %da%af%d8%b1%d8%a7%d8%aa%d9%86 گراتن را حدود 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا پنیر آب شود و روی گراتن برشته و طلایی شود. گراتن بادمجان را از فر خارج کنید و 15 دقیقه اجازه دهید خنک شود. سپس روی آن را با پیازچه یا جعفری خرد شده تزیین کنید و بعد این گراتن خوشمزه و لذیذ را همراه با عزیزانتان نوش جان کنید.   نکته: طرز تهیه سس مارینارا بسیار راحت است و می توانید براحتی در منزل تهیه کنید.