crisp rice cupcake1

کیک فنجانی برشتوک

 

این کیک فنجانی ساده که نیازی به پخت ندارد سرگرمی بسیار خوبی برای آشپزهای جوان است.

طرز تهیه: 12 قالب کاغذی یا آلومینیومی را در کف یک سینی قراردهید. شکلات و کره را در یک کاسه ی متوسط روی یک قابلمه آب جوش قرار داده و هم بزنید تا ذوب شود. شکلات را از روی حرارت برداشته و آن را با شربت طلایی و برشتوک مخلوط کنید. شکلات را با قاشق داخل هر قالب بریزید. بگذارید 1 ساعت قبل از سرو در یخچال بماند.

تا 5 روز می توانید آن را در یک ظرف در بسته نگه داری کنید.