پیتزا مکزیکی با تمام پیتزاهایی که تا بحال دیدید متفاوت است. این پیتزای دولایه با نان تورتیلای مکزیکی تهیه می شود و طعمی تند و بسیار خوشمزه دارد.  

طرز تهیه پیتزا مکزیکی

  فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید.  کف سینی فر کاغذ روغنی یا فویل قرار دهید و با اسپری روغن کمی چرب کنید. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. گوشت چرخکرده را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ گوشت تیره شود و سرخ شود. روغن اضافی را جدا کنید. سپس پودر فلفل قرمز، پودر زیره، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.   2 دو نان تورتیلا کف سینی فر قرار دهید و روی آن ها را با پوره لوبیا بپوشانید.   3 نصف گوشت چرخکرده را روی پوره لوبیا بریزید و یک نان دیگر روی آن قرار دهید. سینی را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.   4 سینی را خارج کنید و روی تورتیلا سس سالسا بریزید و خوب پخش کنید. سپس پنیر پیتزا، پیازچه و گوجه خرد شده را روی آن بریزید. پیتزاها را مجددا برای 5 الی 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.   5 پیتزاها را خارج کنید و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس آن ها را به 4 قسمت برش بزنید و نوش جان کنید.   پیتزا تاکو مکزیکی نکته:  طرز تهیه نان تورتیلا بسیار راحت است و می توانید در منزل نیز آن را تهیه کنید. در صورتی که نمی توانید از تورتیلا استفاده کنید بجای آن از نان پیتا، یا حتی تافتون استفاده کنید.   برای تهیه پوره لوبیا، ابتدا لوبیاها را کاملا بپزید تا نرم شوند، سپس داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و بزنید تا خوب له و پوره شوند. برای راحتی کار، از کنسرو لوبیای پخته نیز می توانید استفاده کنید.