رول فرنچ تست ژامبون و پنیر

رول فرنچ تست ژامبون و پنیر روشی خلاقانه و جدید برای تهیه تست فرانسوی است. فرنچ تست به خودی خود بسیار لذیذ و خوشمزه است، اما وقتی بصورت رول شده و همراه با ژامبون و پنیر آب شده باشد دیگر نمی توان در برابر آن مقاومت کرد. رول فرنچ تست میان وعده یا صبحانه ای لذیذ و خوشمزه است و کودکان از طرفداران پر و پا قرص آن هستند.   %d8%b1%d9%88%d9%84-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%aa%d8%b3%d8%aa طرز تهیه: بهتر است لبه های نان تست را جدا کنید. سپس با وردنه یا پهنای لیوان نان ها را مسطح و باز کنید. ژامبون را به سه برش طولی تقسیم کنید. روی لبه نان تست یک برش ژامبون قرار دهید. روی ژامبون یک یا دوبرش پنیر گودا قرار دهید. سپس با احتیاط نان تست را رول کنید. به همین ترتیب تمام نان تست ها را رول کنید و کنار بگذارید.   %d9%81%d8%b1%d9%86%da%86-%d8%aa%d8%b3%d8%aa تخم مرغ و شیر را در ظرفی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید. ظرفتان باید به اندازه ای باشد که رول نان تست در آن جا شود. ماهیتابه بزرگی را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن بریزید. رول ها را یکی یکی در مایه تخم مرغی فرو کنید و بچرخانید تا همه طرف آن به مایه آغشته شود. سپس داخل ماهیتابه قرار دهید و سرخ کنید. هر طرف رول را حدود 1 دقیقه سرخ کنید، بعد بچرخانید تا هر 4 طرف رول برشته شود. رول های فرنچ تست را از ماهیتابه خارج کنید و بلافاصله نوش جان کنید.   %d9%81%d8%b1%d9%86%da%86-%d8%aa%d8%b3%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d9%84%db%8c نکته: برای تهیه این فرنچ تست باید از نان تازه استفاده کنید. نانی که تازه نباشد موقع رول کردن خرد می شود. بجای گودا از پنیر چدار رنده شده نیز می توانید استفاده کنید.