طرز تهیه شنیتسل خرچنگ
-
امتیاز دهید
-
3.8 از 7

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
مواد لازم برای شنیتسل خرچنگ
- گوشت خرچنگ 2 لیوان
- زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
- آرد سوخاری،نمک، فلفل به مقدار لازم
شنیتسل خرچنگ
طرز تهیه : گوشت خرچنگ ، سس مایونز ، پودر زنجبیل ، روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا بافتی یکدست پیدا کند.
از مایه خرچنگ بردارید و به شکل گرد کف دست تان شکل دهید سپس در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مواد به آرد آغشته شود. شنیتسل های آماده را داخل ظرف قرار دهید و روی انها را با نایلون فریز بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا طعم ها جذب هم شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . شنیتسل ها را داخل ماهیتابه بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید سپس در ظرف بکشید و بهمراه سالاد سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای خرچنگ از گوشت ماهی یا مرغ هم استفاده کنید ( ماهی را چرخ یا ریز خرد کنید ).
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, پیش غذا, غذای نهار, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
- مواد لازم : آبلیمو, آرد سوخاری, روغن زیتون, زنجبیل, سس مایونز, گوشت
سلام
خوردن گوشت خرچنگ حرامه و احکام شرعی هم لزوما با یک آیه و اون هم توسط ما که تخصص نداریم به دست نمیاد این طور که گفته شده از حیوانات دریایی فقط ماهی های پولک دار و میگو حلال هستند
بااحترام
خوردن خرچنگ حرام نیست و مشکل نداره
سلام نیلوفر بانو . گوشت خرچنگ عالیه و خوش طعم . تو بندرعباس از بخارپز و آب پز خرچنگ بیشتر استفاده میشه
خوردن گوشت خرچنگ حرام است
دوست عزیز من خودم تو قران خوندم که هر چیزی که از دریا صید بشه قابل خوردنه ! حالا شما خرچنگ میل نکنید ، ماهی میل کنید ! در ضمن اگه یه سری به جنوب بزنید میبینید که در رستوران ها خرچنگ ، صدف و … سرو میشه ! 🙂
بله کاملا درسته
خوردن خرچنگ اشکال شرعی داره.لطفا دستوراتی که میذارید رو مناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی مون بذارید
سارا جان خرچنگ مثل میگو در تمام فروشگاه های جنوب فروخته میشه و تا جایی که من مطالعه کردم مراجع تقلید فروش خرچنگ و موجودات دریایی رو بدون اشکال دونستن و گفتن این دیگه بستگی به اعتقاد مذهبی شخص داره که مصرف کنه یا خیر ، الان در اغلب رستوران های جنوب این غذا سرو میشه 🙂