نان رولتی

نان رولتی فلفل و پنیر

فلفل دلمه ای 1 عدد  .  جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری  .  پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان

پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری  .  تخم مرغ 1 عدد  .  خمیر پفکی مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

نان رولتی

طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شود.

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر پفکی را با وردنه پهن کنید و به شکل مربع برش بزنید ، مقداری تخم مرغ روی سطح خمیر بزنید و روی ان پنیر خامه ای بریزید و پخش کنید.

نان رولتی

فلفل دلمه ای خرد شده ، جعفری خرد شده ، پنیر پارمزان رنده شده و کمی نمک و فلفل را روی خمیر بریزید.

خمیر را با دقت رول کنید سپس خمیر رول شده را داخل کیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود.

نان رولتی

خمیر را با چاقو به شکل رولت برش بزنید ( به اندازه 1 بند انگشت ) ، روی سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و رولت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید ، باقی مانده تخم مرغ را با برس روی رولت ها بزنید.

سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 - 20 دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و طلایی شوند ، نان ها را پس از پخت از فر خارج و سرو کنید ، این نان را میتوانید به تنهایی یا همراه با خامه ترش ، سوپ و ... سرو کنید.