طرز تهیه کیک فرشته برفی
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 5

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای کیک فرشته برفی
- سفیده تخم مرغ 12 عدد
- آرد 1 لیوان
- پودر قند 1 و 1/2 لیوان
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- کرم تارتار 1 و 1/2 قاشق چایخوری
- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
- آب ولرم 1/3 لیوان
کیک فرشته
طرز تهیه : سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و 10 دقیقه روی بخار آب قرار دهید تا سفیده های تخم مرغ گرم شوند.
سفیده های تخم مرغ ، آب ولرم ، کرم تارتار و اسانس وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا سفیده ها فرم بگیرند ( وقتی کاسه را برمی گردانید نریزد ).
پودر قند را به سفیده های فرم گرفته اضافه کنید و مجدد بزنید تا سفیده ها به حالت خامه ای شود سپس مخلوط آرد و نمک را کم کم روی سفیده ها الک و مخلوط کنید.
با لیسک در یک جهت و به صورت دورانی و بسیار سبک هم بزنید تا هوا داخل مایه کیک شود و پس از پخت کیک بزرگ تر و سبک تری داشته باشید ( فقط تا حدی هم بزنید که مواد مخلوط شوند ).
داخل قالب کاغذ روغنی بیندازید و تمام سطح قالب را خوب پوشش دهید ( بدلیل اینکه این کیک روغن و کره ندارد بدون کاغذ روغنی به قالب میچسبد ) ،مایه کیک را تا 2/3 قالب بریزید.
قالب را داخل فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( بسته به نوع فر دمای پخت متفاوت میباشد و پس از 30 دقیقه باید کیک را چک کنید ).
پس از پخت خلال چوبی را داخل کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک پخته است ، اجازه دهید کیک سرد شود سپس با پودر قند و خامه تزیین و سرو کنید.
این کیک دارای بافتی لطیف و بسیار ترد میباشد و اغلب در مهمانی های دوستانه و جشن کریسمس پخته و همراه با بستنی ، سس میوه ، تکه های میوه و … سرو میشود.
دستورکرم تارتارنمیزارین؟؟
مانیا جان، کرم تارتار مثل بیکینگ پودر و جوش شیرین مواد اولیه س و دستور خاصی نداره 🙂
سلام ممنون لطفا کیک های جدید بزارید
حتما سحر جان کیک های جدید هم میذارم 🙂
وای چقد این کیک خوشمزه ب ه نظر میاد خیلی دوس دارم درست کنم ولی هرچی گشتم کرم تار تار پیدا نکردم نمیشه این کرمو نریخت یا به جاش از یه چیز دیگه استفاده کنم؟؟؟؟
عزیزم میتونی به جاش از بکینگ پودر استفاده کنی 🙂
سلام آموزشاتون عالیه اما چطور میشه ذخیرشون کرد؟
ممنون مینا جان ، میتونی از قسمت بالای هر مطلب گزینه پرینت رو بزنی ، وارد صفحه جدیدی میشی که مطالب در اون قسمت قابل کپی شدن هستند 🙂
انقدر لطیف و خوشمزه س. برم تا غش نکردم
دست شما درد نکنه واقعا انتخابهای خوبی دارید برای گذاشتن مطلب
موفق باشید
ممنون عزیزم ، خوشحالم که خوشت اومده 🙂