طرز تهیه اردور قارچ | پیش غذای ساده و خوشمزه
-
امتیاز دهید
-
3.7 از 43

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 8 نفر
مواد لازم برای اردور قارچ | پیش غذای ساده و خوشمزه
- نان تست سوخاری 12 عدد
- قارچ 500 گرم
- خامه 100 گرم
- کره 50 گرم
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- آبلیمو 4 قاشق
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- فلفل 1/2 قاشق چایخوری
- جعفری خرد شده 1/2 لیوان
اردور قارچ
طرز تهیه: قارچ ها را شسته و خرد کنید. آنها را در یک کاسه بریزید و 4 قاشق آبلیمو روی آنها بریزید و چند دقیقه در گوشه ای قرار دهید تا هم سیاه نشوند و هم کمی طعم دار شوند.
کره را در یک شیر جوش آب کنید و قارچ ها را داخل آن کمی سرخ کنید و تفت دهید. پودر سیر و نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. در آخر خامه و نصف جعفری خرد شده را به سس قارچ اضافه کنید و اجازه دهید تا سس کمی بجوشد.
نان های تست را حاضر کنید و از سس قارچ روی آنها بریزید. جعفری باقی مانده را به عنوان تزئین روی اردور قرار دهید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: پیش غذا, شام, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, پیش غذا و فینگر فود, سالاد و اردور
- مواد لازم : آبلیمو, پودر سیر, جعفری, خامه, فلفل, قارچ, کره, نان تست
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: اردور,انواع اردور,پیش غذا ساده,پیش غذای ساده و خوشمزه,سس خامه ای با قارچ,طرز تهیه اردور قارچ,قارچ,قارچ خامه ای
بدون دیدگاه.