سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص
-
امتیاز دهید
-
4 از 42

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 3 نفر
مواد لازم برای سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص
- فیله ماهی سالمون 450 گرم
- زنجبیل رنده شده یک تکه 2-3 سانتی
- سیر ریز خرد شده 5 حبه
- سس سویا 1 قاشق غذاخوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
اطلاعات مواد مغذی
-
407 کالری
-
17 گرم چربی
-
15 گرم کربوهیدرات
-
47 گرم پروتئین
سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص
سالمون کبابی با سس زنجبیل مخصوص روشی آسان و سریع برای طبخ یک ماهی فوق العاده خوشمزه و لذیذ است. ترکیبات معطر و خوش طعم این سس مثل زنجبیل و سیر، طعمی عالی به ماهی می دهند و بوی زهم آن را کاملا از بین می برند. با این روش، ماهی را بیشتر وارد سفره هامان کنیم.
طرز تهیه: فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. سالمون را به 2-3 تکه تقسیم کنید. زنجبیل و سیر رنده شده را به سالمون اضافه کنید و روی ماهی بمالید. سس سویا، عسل، نمک، فلفل و روغن کنجد را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سالمون با تمام مواد پوشیده شود.
اجازه دهید سالمون حدود 20 دقیقه در سس بماند. حتی در صورت امکان بهتر است 2 ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا طعم سس خوب به خرد ماهی برود.
کف سینی فر را کمی چرب کنید و برش های سالمون را داخل سینی قرار دهید. سپس سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانی که روی سالمون برشته و در برخی نقاط نیمسوز شد یعنی ماهی آماده است. سپس سینی را از فر خارج کنید و ماهی ها را در ظرف سرو بچینید. روی سالمون را بدلخواه با کمی کنجد و جعفری تزیین کنید و همراه با برنج نوش جان کنید.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: شام, 100 غذای خوشمزه ساده برای نهار [ناهار]
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
- مواد لازم : روغن کنجد, زنجبیل, سس سویا, سیر, عسل, ماهی
aliii bood
عالیس مرسی
بسیار عالی
عالی
با سس سویا انتظار دارم ک طبخ خوبی داشته باشه