کرم تزیینی کیک و شیرینی
-
امتیاز دهید
-
3.7 از 24

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
مواد لازم برای کرم تزیینی کیک و شیرینی
- سفیده تخم مرغ 2 عدد
- پودر قند 250 گرم
- آبلیمو 2 قاشق چایخوری
- آب برای رقیق کردن
برای تزیین کیک و شیرینی از کرم های مختلفی میشود استفاده کرد. از خامه قنادی گرفته تا باترکرم و کرم های پنیری که با پنیر خامه ای تهیه میشوند. اما یکی از رایج ترین کرم هایی که به ویژه برای تزیین کوکی و بیسکویت استفاده میشود. رویال آیسینگ است. در اینجا طرز تهیه یکی از انواع کرم مخصوص تزیین بیسکویت را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه کرم مخصوص تزیین بیسکوییت
1- سفیده های تخم مرغ و ابلیمو را داخل کاسه ای بریزید و با همزن برقی بزنید. پودر قند را نیز کم کم به مواد درون کاسه اضافه نمایید و همچنان با همزن بزنید.
2- چنانچه برای تزئین بیسکوییت ها کرم غلیظ تری میخواهید باید پودر قند بیشتری اضافه کنید. پیش از تزیین بیسکوییت بهتر است کرم را 30 دقیقه استراحت دهید تا حباب و هوای اضافی خارج شود.
3- اگر می خواهید کرم رقیق تری داشته باشید مقدار بسیار کمی آب اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید. میتوانید کرم را با رنگ های خوراکی رنگ آمیزی کنید، این کرم 1 تا 2 ساعت پس از تزیین خشک می شود.
- حاضر است در : دقیقه
- دسته بندی دستور آشپزی : کرم و رومال
- مواد لازم : سفیده تخم مرغ, آبلیمو, پودر قند
اصلا بدرد نمیخوره من طبق دستور درست کردم خشکه ?????
سلام میشه باهاش برای کیک گل زد
عالی بود
میشه ب عنوان روکش کیک استفاده کرد؟؟
بله می تونید اسفاده کنید مونا جان.
میشه برای تزیین کیک هم ازش استفاده کرد؟
بله چرا که نه