خودتون رو آماده کردید؟ داریم کم کم به فصل ترشی های خوشرنگ و خوشمزه نزدیک میشیم. ترشی لبو رو که یادتون هست؟ امروز میخوام یه ترشی جدید رو بهتون آموزش بدم که طعمش فوق العاده است. اگه اهل غذاهای تند هستید مطمئنم که عاشق ترشی لبو و ترب سفید میشید. ترب سفید طعم تندی جذابی به این ترشی اضافه میکنه. که به نظرم واقعا دلپذیره. در بیشتر ترشی ها تکه های صیفیجات یا سبزیجات استفاده شده زیر دندون میره. البته این موضوع جذابیت خاص خودش رو داره. ولی این بار صیفیجات داخل مخلوط کن ریخته و کاملا له میشن. البته اگه مخلوط کن نداشته باشید میتونید از رنده ریز هم استفاده کنید. پس جای هیچ نگرانی نیست. پیشنهاد میکنم طرز تهیه این ترشی خوشمزه رو بخونید. و حتماً امتحانش کنید.

 

طرز تهیه ترشی لبو و ترب سفید

 

1- لبو ( چغندر ) و ترب سفید را به قطعات متوسط خرد کنید سپس داخل مخلوط کن بریزید.

 

تکه های لبو و ترب

 

2- نمک و 1/4 پیمانه سرکه اضافه کنید و بزنید تا بصورت یکدست خرد و مخلوط شود. اگر ترشی بیش از حد غلیظ بود میتوانید کمی دیگر سرکه اضافه کنید. سپس داخل شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید و در زمان سرو غذا سرو کنید. این ترشی فوری نیازی به ماندن ندارد. تنها بعد از سه چهار ساعت در یخچال آماده مصرف است.

  ترشی خوش رنگ  

نکته ها:

- دقت کنید که زیاد از حد سرکه نریزید. مقداری سرکه اضافه کنید و اگر مواد خوب مخلوط نشدند مجدد مقدار دیگری اضافه کنید.

- در صورت تمایل میتوانید مقداری سبزی معطر به ترشی اضافه کنید.

- از خوردن بیش از حد ترشی خودداری کنید.

- بهترین فصل برای مصرف ترشی اواخر پاییز و فصل زمستان است.

- در صورت تمایل میتوانید دو قاشق چایخوری شکر هم به این ترشی اضافه کنید. - این ترشی رو میتونید در کنار انواع غذاها سرو کنید. به ویژه غذاهای گوشتی مناسب هستند.