طرز تهیه پاناکوتا و ژله انار
-
امتیاز دهید
-
3.3 از 152

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- برای
- 7 نفر
مواد لازم برای پاناکوتا و ژله انار
- خامه صبحانه 4۰۰ گرم
- شیر 1 لیوان
- پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
- عسل 2 قاشق غذاخوری
- ژله انار 2 بسته
- آب جوش 2 لیوان
- دانه های انار 1 لیوان
- چوب دارچین 1 تکه کوچک
اگه به این صفحه اومدید تا طرز تهیه پاناکوتای انار رو بخونید معلومه که دوباره فصل پاییز شده و انارهای خوش آب و رنگ به بازار اومدن. حتماً شما هم با دیدن انارهای قرمز توی میوه فروشی دهنتون آب افتاده و میخواین یه دسر عالی با این شاه میوه پاییزی درست کنید. یا شاید هم دارید برای شب یلدا خودتون رو آماده میکنید. در هر صورت انتخاب خوبی کردید. بهتون قول میدم از تهیه این دسر جذاب پشیمون نشید.
دسرهای شب یلدا تنوع زیادی دارند. در این میان پاناکوتای انار یا پاناکوتا با ژله انار یکی از ساده ترین و جذابترین دسرهاست که از یک لایه دسر پاناکوتا و یک لایه ژله انار تهیه میشه و بسیار هم خوشمزه است. پاناکوتا دسری تشکیل شده از خامه، شیر، شکر و پودر ژلاتین است. هرچند این دسر به خودی خود بسیار خوشمزه است، ترکیبش با میوه های مختلف هم طرفدار زیادی داره. مخصوصاً با انار. شیرینی ملایم و بافت خامه ای پاناکوتا در کنار طعم ترش و شیرین ژله انار بی نظیره.
از نظر زیبایی هم دسر پاناکوتا با ژله انار هیچ چیزی کم نداره. در ضمن میتونید به شکل های مختلفی هم تزیینش کنید. با خامه، دانه های انار و میوه های رنگارنگ دیگه میشه تزیینات جالبی روی دسر ایجاد کرد. در ضمن اگر مایل باشید میتونید دسر پاناکوتا انار قالبی هم تهیه کنید. از این نظر تفاوت زیادی با ژله ساده نداره. تنها نکته اینه که وقتی ژله انار نیم بند شد و هنوز کامل سفت نشده، پاناکوتای وانیلی رو روش بریزید تا دو لایه دسر شما خوب به هم بچسبه. در غیر این صورت ممکنه موقع برش زدن لایه ها از هم جدا بشه.
اگه فرصت دارید و میخواید برای شب یلدا سنگ تموم بگذارید حتماً از دسر انار سه لایه و رولت انار هم دیدن کنید. برای انتخاب از بین گزینه های بیشتر هم شما رو به بازدید از صفحه پیشنهادهای ویژه یلدا دعوت میکنم.
طرز تهیه پاناکوتای انار
مرحله اول:
پودر ژلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا ژلاتین داخل شیر حل شود (مخلوط نکنید).
مرحله دوم:
خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید. خامه را هم بزنید تا گرم شود. چوب دارچین را نیز اضافه کنید. وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید. سریع مواد را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید (دقت کنید خامه نجوشد. در آخر کار چوب دارچین را خارج کنید).
مرحله سوم:
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید (میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن لیوان ها استفاده کنید). لایه اول پاناکوتا انار را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
مرحله چهارم:
برای تهیه ژله ابتدا 2 بسته پودر ژله انار را در 2 لیوان آب جوش حل کنید. هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس 2 لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید. لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها بریزید. چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته و سرد شوند.
تزیین پاناکوتا انار:
پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید. روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید.
نکته های کلیدی تهیه پاناکوتا انار:
– در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید.
– برای این که طعم انار بیشتر و طبیعی تری در پاناکوتای انار داشته باشید میتوانید به جای آب سرد از آب انار طبیعی استفاده کنید.
– میتوانید به جای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.
– میتوانید به دلخواه جای دو لایه قرمز و سفید را با هم عوض کنید.
- برای: 7 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: دسر
- دسته بندی دستور آشپزی : طرز تهیه انواع دسر
- مواد لازم : چوب دارچین, خامه, ژلاتین, ژله, شیر, عسل
سلام. با طعم های دیگه ژله چطور میشه؟
با هر طعمی که دوست داشته باشید میتونید تهیه ش کنید. هیچ فرقی نمیکنه.
به نظرم این دستور پاناکوتا خیلی سنگینه. حداقل من که ترجیح میدم دفعه بعد برای هر لیوان پاناکوتا رو کمتر کنم که دل رو نزنه! نسبت به این عکس آخر (قاشق) احساس میکنم مال من بافت سفتتری داره. ژلاتین رو کم کنم؟
میتونین ژلاتین رو کمی کمتر کنید اگر دوست دارید بافت پاناکوتا شل تر باشه.
سلام. چهار ساعت پیش درست کردم با اینکه هنوز از قالب در نیاوردم به نظر میاد گرفته ممنونم.
باید حتما پودر ژلاتین رو اضافه کنیم نمیشه حذفش کرد؟
نه… آخه بدون ژلاتین بسته نمیشه.
عالی بود
با عرض سلام و خسته نباشید و تشکر به خاطر زحماتتون
ببخشید سرکار خانم,ژلاتین رو داخل شیر سرد بریزیم?
بعد شیر سرد رو داخل خامه داغ بریزیم خراب نمیشه?
ببخشید چوب دارچین رو برای چی استفاده میکنیم?
ممنون میشم بفرمایید.
سلام میشه مواد رو نصف کرد ؟
بله زهرا جان. میتونی مواد رو نصف یا دو برابر کنی.
میشه موادو نصف کرد
حتما باید خامه هم داشته باشه
واقعیت را بگویم خوب بود
سایتتون عالیه خسته نباشید 🙂
من این دسرو درست کردم مرسی خیلی عالی بود
خواهش میکنم ، خوشحالم خوشت اومده مرجان عزیز 🙂
من میخام برای شب یلدا درست کنم اما خیلی میترسم بعد بشه پدر شوهرمینا میخان بیان
نیلوجان چوب دارچین چیه؟ ازکجاتهیه کنم؟
چوب دارچین نمیدونی چیه واقعا ؟ 😀 عطاری عزیزم 🙂
مرسی . مرسی از دستورات خوب غذایی تان
نیلوفر خانم این دستور واسه چند نفره؟
شیما جان این دستور برای 4-6 نفره ، بستگی به حجم لیوانت داره 😉
چرادیگه نمیشه مطالب سایت را کپی کرد؟؟؟؟؟ از وقتی که دیگه کپی نمیشه کرد برخلاف میلم به سایتایی که میشه کپی کرد میرم چون در همون لحظه حوصله ی نوشتن و خوندن ندارم کپی میکنم و موقع استفاده با خیال راحت میخونم ولی تو سایت شما این امکان وجود نداره
زهره جان هم بالای هر پست و هم پایین هر پست امکان پرینت یا کپی مطلب هست ، شما روی لینک بالایی کلیک کن تا ببینی میشه کپی کرد یا نه ؟!