لقمه قارچ یکی از غذاهای رژیمی و سالمی است که میتونید در عرض نیم ساعت آماده کنید. در اینجا برای تهیه لقمه ها از نون پیتا استفاده شده ولی میتونید به دلخواه از هر نون دیگه ای هم استفاده کنید.

طرز تهیه لقمه قارچ کبابی

قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.

هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.

mashroom wrap1

در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آن را مکعبی خرد کنید و همراه بقیه مواد داخل ساندویچ قرار دهید.

نکات تهیه لقمه قارچ رژیمی:

- علاوه بر سبزیجات گفته شده میتوانید در تهیه لقمه قارچ کبابی از سس پستو هم استفاده کنید. به این ترتیب که اول سس را روی نان بمالید. بعد بقیه مواد را وسط نان بریزید و لقمه کنید.

- در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمه ای هم در تهیه این لقمه استفاده کنید. کافی است فلفل ها را به صورت خلال های باریک برش بزنید و همراه قارچ در سینی فر بریزید تا کباب شوند.