بار کدو حلوایی لایه ای

Pumpkin-Lush-Bars1

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب شیرینی را حاضر کنید و کف آن را با آلومینیوم فویل بپوشانید.

کره را با 1/4 از شکر خوب هم بزنید تا کاملا خامه ای شود. سپس آرد را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. مخلوط را در کف قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا کناره های آن برشته شود. سپس ظرف را در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.

Pumpkin-Lush-Bars2

در ظرفی شکر باقی مانده را به همراه پنیر خامه ای خوب مخلوط کنید و بعد آن را روی کیک کره پخته شده پخش کنید. پوره کدو حلوایی را  بهم بزنید و روی قالب پخش کنید.

قالب را در یخچال قرار دهید تا زمانیکه پودینگ سفت شود. سپس توسط فویل پودینگ را از قالب جدا کنید و برش بزنید. خامه شیرینی پزی را روی آن بریزید و سرو کنید.