سالاد جوجه
طرز تهیه: اگر جوجه مصرفی تان استخوان دارد آن را بگیرید و اگر نه مستقیما آنها را با استفاده از قیچی یا چاقو، خلال خلال ببرید. خیار شور را نیز از طول به چهار قسمت خلال کنید. فلفل دلمه را نیز شسته و آن را نیز به همین ترتیب باریک باریک ببرید.
در ظرفی سس مایونز، نمک، فلفل سیاه و قرمز، سرکه و سس خردل را باهم مخلوط کنید.
جوجه ها، خیار شور و فلفل دلمه ای خلالی را در ظرف سالاد بریزید و نخود سبز را به آن اضافه کنید. سس را روی مواد بریزید و خوب با آنها مخلوط کنید. تخم مرغ پخته و پیازهای حلقه ای را در آخر روی مواد بریزد و سالاد را سرو کنید.
از دیگر کاربران ایران کوک
از این به بعد خیلی راحت توی بخش کامنتها میتونید عکس اون غذایی که درست کردید رو آپلود کنید و با بقیه به اشتراک بذارید. 📸