مافین هات داگ

مافین هات داگ میان وعده یا پیش غذایی خوشمزه است که طرز تهیه ای بسیار آسان و سریع دارد. این مافین ها را با سس قرمز نوش جان کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.   طرز تهیه: فر را روی 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید، سپس باترمیلک را به ترکیب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.   %d9%85%d8%a7%d9%81%db%8c%d9%86-%d9%87%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%a7%da%af-%d8%a8%d8%a7-%d8%a8%d8%a7%d8%aa%d8%b1-%d9%85%db%8c%d9%84%da%a9   در کاسه دیگری جوش شیرین، آرد ذرت، آرد و نمک را با هم ترکیب کنید. سپس این مواد را در دو نوبت به کاسه اولی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیری یکدست حاصل شود.   %d9%85%d8%a7%d9%81%db%8c%d9%86-%d9%87%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%a7%da%af-%d8%a8%d8%a7-%d8%ae%d9%85%db%8c%d8%b1-%d8%b0%d8%b1%d8%aa   کف یک قالب مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید. سپس یک قاشق غذاخوری از خمیر ذرت داخل هر قالب بریزید. هات داگ ها را به قطعات 2-3 سانتی برش بزنید و وسط هر خمیر یک تکه هات داگ قرار دهید. دقت کنید که بیش از حد خمیر داخل قالب نریزید زیرا مافین بعد از پخت کمی افزایش حجم خواهد داشت.   %d9%85%d8%a7%d9%81%db%8c%d9%86-%d9%87%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%a7%da%af-1   قالب مافین را به مدت 8 الی 12 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا نان ذرت برشته و طلایی شود. سپس قالب را بیرون بیاورید و اجازه دهید 5 دقیقه خنک شود. سپس مافین ها را از قالب خارج کنید و نوش جان کنید. این مافین ها را می توانید تا چند روز در یخچال نگهداری کنید و هر بار قبل از سرو حدود 20 الی 30 ثانیه آن را گرم کنید.   %d9%85%d8%a7%d9%81%db%8c%d9%86-%d9%87%d8%a7%d8%aa-%d8%af%d8%a7%da%af%db%8c   نکته: می توانید طرز تهیه باتر میلک را در سایت ایران کوک ببینید. استفاده از باتر میلک بافت و طعم بهتری به مافین می دهد. اما اگر به هر دلیل نمی توانید از آن استفاده کنید بجای باتر میلک از همان مقدار ماست استفاده کنید.