خورش کدو سبز با گوشت

خورشت کدو سبز

طرز تهیه : داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس گوشت خرد شده و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب اضافه کنید و مخلوط نمایید. سپس در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت 2 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و نرم شود.

خورشت کدو سبز

در مدت زمانی که گوشت میپزد کدوها را آماده کنید. کدو سبزها را بشویید سپس به صورت طولی چند برش بزنید. روی کدوها نمک بپاشید و در روغن سرخ کنید ( نیازی به سرخ شدن نیست و فقط در حد طلایی شدن کدوها کافی میباشد ).

پس از اینکه گوشت نرم شد نمک و فلفل را اندازه کنید. سپس کدوهای سرخ شده را به خورش اضافه نمایید ( پس از اضافه کردن کدوها خورش را هم نزنید ). در قابلمه را بگذارید و با حرارت کم اجازه دهید 1 ساعت دیگر خورش بجوشد و جا بیفتد. سپس بهمراه برنج سرو کنید.

نکته ها : در صورت تمایل مقداری آبلیمو به خورش اضافه کنید. همچنین میتوانید داخل این خورش از غوره هم استفاده کنید.