فیلوی سبزیجات نوعی پیراشکی است که از پر کردن خمیر با مخلوط سبزیجات درست میشود. اگر برای مهمانی بعدی خود به دنبال یک پیشغذای شیک و مجلسی هستید، فیلوی سبزیجات را حتما امتحان کنید. همچنین فیلوی سبزیجات به سادگی و در زمان اندکی آماده میشود و شما به راحتی میتوانید آن را تهیه کنید.
سبزیجات موجود در فیلوی سبزیجات مانند هویج، جعفری و پیازچه سرشار از انواع ویتامینها و املاح هستند که به سلامت بدن کمک میکنند. از طرف دیگر در دستور پخت این غذا از سویا استفاده میشود و همانطور که میدانید دانههای سویا غنی از پروتئین هستند. همچنین سویا دارای مقادیر زیادی کلسیم، آهن، روی و ویتامین ای است که به مبارزه با کمخونی، تقویت موها، استحکام استخوانها و پیشگیری از بسیاری بیماریها کمک می کنند. پس، فیلوی سبزیجات را درست کنید و علاوه بر خوردن غذایی لذیذ، مقادیر زیادی نیز املاح و مواد معدنی دریافت کنید.
طرز تهیه فیلوی سبزیجات مرحله اول ابتدا سویا را حدود 30 دقیقه در مقداری آب یا شیر خیس دهید. پس از این مدت زمان، سویا را آبکشی کنید و با فشار دست، آب اضافی آن را بگیرید. سپس، مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و سویا و سیرهای رندهشده را داخل روغن تفت دهید تا سویا سرخ شود. مرحله دوم جعفری، پیازچه و هویج رندهشده (رنده کنید یا رشتهای خرد نمایید) را نیز اضافه کنید. سبزیجات را تفت دهید تا نرم شوند و در ادامه سس سویا، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و شعله گاز را خاموش کنید. مرحله سوم پس از اینکه مخلوط سبزیجات خنک شد، میتوانید آن را داخل خمیر فیلو بپیچید. برای این کار ابتدا خمیر فیلو را باز کنید و به اندازه 1 قاشق غذاخوری از مایه سبزیجات در گوشه بالایی خمیر قرار دهید. سپس، از همان گوشه خمیر را رول کنید. پس از اینکه گوشه بالایی خمیر را رول کردید، سه گوشه دیگر آن را به سمت مرکز تا بزنید و دوباره رول کنید (باید مایه سبزیجات کاملا داخل خمیر پنهان شود). در آخر نیز با کمی آب، انتهای خمیر را به هم بچسبانید. تمام خمیرهای فیلو را به همین صورت بپیچید و داخل سینی قرار دهید. مرحله چهارم داخل ماهیتابه روغن فراوان بریزید. سپس، به نوبت خمیرهای فیلو را داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند. روغن داخل ماهیتابه باید به اندازهای باشد که خمیرهای فیلو در آن شناور باشند. طی مدت زمانی که خمیرها سرخ می شوند، آنها را با قاشق در جهتهای مختلف برگردانید تا تمام سطح خمیرها یکدست سرخ و برشته شود. پس از اینکه خمیرها سرخ شدند، آنها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافیاش برود و در آخر به همراه سس تند سرو کنید.
دیدگاه های ثبت شده
خیلی هم خوشمزه . به به