یکی از خوش عطر ترین ترشی هایی که توی زندگیم خوردم ترشی پوشت لیمو بود. اصلاً عطر لیمو هر غذایی رو عالی میکنه. چه کیک لیمو باشه، چه کوکی لیمویی. این ترشی هم عطرش واقعاً بی نظیره. البته گرفتن تلخی پوست لیمو کمی زمان میبره و حوصله میخواد. اما بهتون اطمینان میدم اگه با عشق تهیه بشه به زحمتش می ارزه.

 

طرز تهیه ترشی پوست لیمو ترش

 

برای تهیه این ترشی می توانید از پوست لیمو ترش آب گرفته شده استفاده کنید. بدین ترتیب که داخل آنها را کاملا خالی و تمیز کنید. سپس آنها را دوبار در آبجوش بجوشانید و سپس چند بار با آب سرد آبکشی کنید تا تلخی آنها کاملا گرفته شود. پوست لیمو ها را روی پارچه پهن کنید و دو سه روز اجازه دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود.

شیشه سرکه را حاضر کنید و پوست لیمو ها را درون آن بیندازید. سپس سرکه را بجوشانید و آن را به همراه نمک روی پوست لیمو ها بریزید. میتوانید از برگ بو هم برای عطر بیشتر ترشی استفاده کنید.

تهیه ترشی پوست لیمو