لوبیا سبز برای بیشتر ما یادآور لوبیا پلوی خوشمزه است. اما علاوه بر لوبیا پلو غذاهای سالم دیگری هم با این نوع از حبوبات میتوان درست کرد. خورش لوبیا سبز یکی از این غذاهاست. این خورشت خیلی راحت با مقداری لوبیا سبز، گوشت خورشتی، پیاز، گوجه و رب تهیه میشود. البته نوع دیگری از خورش لوبیا هم هست که در آن علاوه بر لوبیا سبز از لوبیا چیتی هم استفاده میشود.

طرز تهیه خورش لوبیا سبز

مرحله اول:

پیاز و سیرها را ریز خرد کنید. داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و سیر خرد شده ، نمک و فلفل را به روغن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند ( در صورت تمایل می توانید مقداری زردچوبه اضافه کنید ).

مرحله دوم:

گوشت را به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد اضافه نمایید. تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس 2 لیوان اب اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید گوشت بپزد.

مرحله سوم:

پس از 1 ساعت که گوشت کمی نرم شد گوجه فرنگی های خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، 1 لیوان آب و مقداری آبلیمو اضافه کنید.

خورشت لوبیا

مرحله چهارم:

لوبیاها را تمیز کنید و به تکه های دلخواه خرد نمایید . لوبیاهای خرد شده را در مقداری روغن 2 دقیقه تفت دهید و به خورش اضافه کنید ( برای طعم بهتر لوبیا و جلوگیری از له شدن لوبیا تفت دادن لازم است).

خورشت لوبیا

مرحله پنجم:

در قابلمه را بگذارید و 1 ساعت دیگر اجازه دهید خورش بجوشد و جا بیفتد سپس به همراه برنج سرو کنید.

نکته ها : 

- میتوانید مقدار گوشت و لوبیا را در این خورش کم و زیاد کنید.

- استفاده از گوجه فرنگی سلیقه ای میباشد.

- اضافه کردن 2-3 عدد لیمو عمانی طعم بهتری به خورش لوبیا میدهد.