طرز تهیه ادویه غذاهای ترکی
-
امتیاز دهید
-
4.2 از 15
ادویه غذاهای ترکی
پودر فلفل قرمز 6 قاشق . نعناع خشک 3 قاشق . دارچین 2 قاشق
پودر سیر 2 قاشق . پودر زیره 1 قاشق . نمک 1 قاشق
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری . پونه 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه: تمام ادویه های مذکور را در میکسر خوب باهم مخلوط کنید و در نهایت پودر بدست آمده را در یک بطری شیشه ای نگهداری کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : سس و چاشنی و ادویه
دستور آشپزی های مرتبط
کلمات کلیدی: ادویه تند
بدون دیدگاه.