طرز تهیه املت خرما
-
امتیاز دهید
-
3.4 از 49

-
- زمان آماده سازی
- دقیقه
-
- زمان پخت
- دقیقه
-
- برای
- 3 نفر
مواد لازم برای املت خرما
- خرما 12 عدد
- تخم مرغ 6 عدد
- مغز گردو 6 عدد
- کره 1 قاشق غذاخوری
- روغن ، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه املت خرما
ابتدا هسته خرماها را در بیاورید. خرما ها را به چند قسمت تقسیم کنید و به همراه گردو های خرد شده در کمی روغن و کره تفت دهید.
پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، در انتها نیز به مقدار کافی نمک و فلفل بریزید و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.
نکته ها : این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد . میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.
باید با حرارت ملایم این غذا را اماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن ان زیاد است پس مرتب ان را چک کنید. میتوانید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و پس از مخلوط کردن به خرماهای سرخ شده اضافه نمائید.
اندازه خرماها بستگی به خودتان دارد ، هرچه خرما ریز تر باشد زودتر سرخ خواهد شد.
- برای: 3 نفر
- حاضر است در : دقیقه
- وعده: صبحانه, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : املت و کرپ
- مواد لازم : تخم مرغ, خرما, روغن, کره, گردو, نمک و فلفل
ایران کوک یکی از بهترین سایتهاست و چقدر کامله
همیشه حال و هوای زندکی داره
مرسی
عالیه
نوش جان!
سلام
بسیار ممنونم از دستور تهیه این غذا
واقعا یکی از سایت های خوب ایرانی همین ایران کوک هست
خیلی به روز و جذابه ،یه جورایی حس زندگی داره
واقعا طرز تهیه همه جور خوراکی و دسر و شیرینی رو داره
این املت بهترین صبحانه دنیاس.خیلی خوشمزس
سلام باتشکر از سایت خوب و مفیدتون..اگه امکانش باشه یه عکس ازهر دستور جلوی اسمش نمایش داده بشه عالی میشه
سلام خسته نباشید ممنون از سایت خوبتون فقط یه مشکلی هست وقتی با موبایل وارد سایت میشم سایت مشکل داره و درست باز نمی شه. بازم ممنون
ممنون مهدیا جان ، عزیزم قالب با بعضی موبایل ها سازگاری نداره ، سعی میکنم برطرفش کنم